Oral-B Satin Floss fogselyem

1 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 15 törzsvásárlói pontot!

Kategória: Címke:

Leírás

Az Oral-B Satin Floss fogselyem (25 m) selymes, szalagszerű szála kényelmesen körülöleli az ujjakat és könnyedén becsúszik a fogközökbe, a lehető leghatékonyabb és legegyszerűbb fogköztisztítás érdekében.

Az Oral-B Satin Floss fogselyem kétrétegű tervezése még hatékonyabban távolítja el a bakteriális lerakódást (plakkot) és ételmaradékot a fogközökből, ami segít megelőzni a fogszuvasodás, ínygyulladás kialakulását.

Viaszolt, mentás ízű szála friss érzetet hagy maga után a szájüregben, a finom, selymes szál pedig nem vágja meg az ujját vagy a fogínyét használat közben.

A fogselyem használat elválaszthatatlan része a mindennapos szájápolásnak, hiszen a fogmosással fogközeinkből nem lehet hatékonyan eltávolítani az ételmaradékokat és bakteriális lerakódásokat.

A fogközökben maradt lerakódások számos szájüregi panaszt okozhatnak: ínygyulladást, fogkő-képződést és fogszuvasodást is.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Fogmosást követően tépjünk le egy hosszabb darabot a fogselyemből, majd a felső fogsorunknál lentről felfelé, az alsó fogsorunknál pedig fentről lefelé óvatosan húzzuk be a fogselymet a fogközökbe, majd előre-hátra és fel-le mozdulatokkal tisztítsuk meg a két fog közötti területet, szorosan a fogfelszínekre tapasztva a fogselymet.Vigyázzunk, hogy ne vezessük be túl erősen az íny alá a fogselymet, ekkor ugyanis könnyen előidézhetünk fogínyvérzést!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Anyag

műanyag

Extra funkciók

viaszolt szál

Kiszerelés

25 m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oral-B Satin Floss fogselyem” értékelése elsőként