GUM Flosbrush automata fogselyem

2 999 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 0070942304573 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Flosbrush automata fogselyem egyedülállóan egyszerűvé teszi a mindennapos fogselyem használatot.

A GUM Flosbrush műanyag szerkezetében egy extra ellenálló fogselyem szálat találunk, melyből a nyélen található kar megnyomásával mindig új adagot feszítünk ki a villa formájú keretbe.

Ezzel egy időben a fogselyem elhasznált része visszahúzódik a nyélben elkülönített tárolórekeszbe, így az új fogselyem-rész mindig tiszta és higiénikus marad.

Az ergonomikus, gumírozott nyél könnyű fogást tesz lehetővé.

Az apró fej villa formája egyszerű használatot tesz lehetővé, még a gyermekek számára is.

gum flossbrush hasznalat

Mivel a fogselyem szálából mindig ugyanannyit, épp egy fogköznek megfelelő méretet használunk el, a GUM Flosbrusht 250 adag tiszta fogselymet biztosít.

A GUM Flosbrush automata fogselyemhez praktikus védőkupakot is mellékelnek, mellyel higiénikusan tárolhatjuk és szállíthatjuk a terméket.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosás után legalább naponta egyszer tisztítsa meg fogközeit a keretes fogselyemmel. Ne pattintsa be túl erősen a fogselymet, mert az íny vérzését idézheti elő.

Miért fontos a fogközök tisztán tartása?

A fogak közötti területek (fogközök vagy interdentális területek) tisztán tartására azért van szükség, mert fogmosás során csak fogaink külső-, belső- és rágófelszínét tudjuk megtisztítani, a fogközökben azonban ugyanúgy ott marad a nap során felhalmozódott ételmaradék és plakk (bakteriális biofilm).

A fogközökből el nem távolított lerakódások fogkövet, fogszuvasodást és ínygyulladást is okozhatnak, melyek veszélyeztetik a fogak megtartását és kellemetlen leheletet okoznak.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

,

Rendeltetés

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Extra funkciók

automata adagolás

Kiszerelés

1 db automata fogselyem + védőkupak

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Flosbrush automata fogselyem” értékelése elsőként