GUM ButlerWeave fogselyem viaszolt

1 699 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 17 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: G1155MA Kategória: Címke:

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM ButlerWeave fogselyem egyedi, fonott szálkialakítása lehetővé teszi a fogközök alapos tisztán tartását.

Mivel a fogmosás önmagában nem elegendő az étkezések során felhalmozódó plakk és ételmaradékok eltávolítására, szükség van fogközeink megtisztítására is.

A GUM ButlerWeave viaszolt fogselyem (55 m) erős, puha, szakadásmentes szála nem csak a fogközökbe, de a fogíny alá is hatékonyan elér. A viaszolt szál lehetővé teszi, hogy erőltetés nélkül, könnyedén bevezethessük a fogselyem szálát még a nehezen elérhető, szűk helyekre is.

A fogorvosok által kifejlesztett, klinikai tanulmányokkal igazolt fogselyem bizonyítottan képes a lepedékeltávolításra , ami segít megelőzni az ínygyulladást és a gyakori fogínyvérzést.

A GUM ButlerWeave fogselyem viaszolt, fonott szála akkor is erős és ép marad, amikor a hagyományos fogselymek már elszakadnak vagy kiszálasodnak (pl. túl szűk fogközök, fogpótlások, durva felületek környéke).

Kétféle variáció közül választhatunk:

  • mentholos és
  • ízesítés nélküli

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Fogmosást követően tépjünk le egy hosszabb darabot a fogselyemből, majd a felső fogsorunknál lentről felfelé, az alsó fogsorunknál pedig fentről lefelé óvatosan húzzuk be a fogselymet a fogközökbe, majd előre-hátra és fel-le mozdulatokkal tisztítsuk meg a két fog közötti területet, szorosan a fogfelszínekre tapasztva a fogselymet.

Vigyázzunk, hogy ne vezessük be túl erősen az íny alá a fogselymet, ekkor ugyanis könnyen előidézhetünk fogínyvérzést!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Anyag

műanyag

Extra funkciók

viaszolt szál

Kiszerelés

55 m

Ízesítés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM ButlerWeave fogselyem viaszolt” értékelése elsőként