GUM Soft-Picks fogköztisztító (normál) 80 db

3 599 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 36 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: G632M80 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Soft-Picks gumi fogköztisztító kefék gyengéden, ám hatékonyan távolítják el a fogközökbe ragadt ételmaradékokat és a bakteriális filmréteget (plakkot).

A GUM Soft-Picks könnyedén csúszik be a fogak közé, ahonnan eltávolítja a lepedéket, miközben a puha és rugalmas gumi sörték gyengéden masszírozzák a fogínyt, stimulálva annak vérkeringését.

A GUM Soft-Pick fogközi kefék klinikailag igazoltan képesek enyhíteni a fogínygyulladást. Fém drótot egyáltalán nem tartalmaznak, így még véletlenül sem sértik fel vagy szúrják meg a fogínyt. Könnyen hajlítható, rugalmas kialakítás.

gum softpicks rugalmassag

Mivel a gumi bevonatnak köszönhetően használata teljesen biztonságos, nyugodtan használhatják azok is, akik a hagyományos fogközkefékkel nem boldogulnak, de a fogselyemnél hatékonyabb tisztításra vágynak.

Minden fogköztisztító gumisörtéit fluoridba impregnálták, így használatával megakadályozható a fogszuvasodás kialakulása is.

A GUM Soft-Picks gumi fogközkefét nyugodtan használhatják az implantátummal, fogszabályzóval rendelkezők is.

gum soft picks fogszabalyzo

A csomag 80 db ‘normál’ méretű Soft-Picks fogköztisztítót és 1 db műanyag tokot tartalmaz, a higiénikus tároláshoz és szállításhoz.

A GUM Soft-Picks elérhető 40 db-os kiszerelésben is, ahol 3 méret közül választhatunk.

Használat után eldobható.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosás után legalább naponta egyszer tisztítsa meg fogközeit az interdentális fogkefével. Mindig fogközeinek megfelelő méretet válasszon (ne kelljen erőltetni a bejutást, de szorosan illeszkedjen a kefe feje a fogközbe).

Miért fontos a fogközök tisztán tartása?

A fogak közötti területek (fogközök vagy interdentális területek) tisztán tartására azért van szükség, mert fogmosás során csak fogaink külső-, belső- és rágófelszínét tudjuk megtisztítani, a fogközökben azonban ugyanúgy ott marad a nap során felhalmozódott ételmaradék és plakk (bakteriális biofilm).

A fogközökből el nem távolított lerakódások fogkövet, fogszuvasodást és ínygyulladást is okozhatnak, melyek veszélyeztetik a fogak megtartását és kellemetlen leheletet okoznak.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Méret

Rendeltetés

, ,

Anyag

gumi, műanyag

Extra funkciók

fluoridos sörték, gumi sörték

Tartozékok

tok

Kiszerelés

80 db/csomag + 1 db műanyag tok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Soft-Picks fogköztisztító (normál) 80 db” értékelése elsőként