Hydrophil bambusz fogköztisztító (többféle méret)

1 699 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 17 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető.

Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, a Hydrophil célkitűzés minél kevesebbet használni és szennyezni belőle. Éppen ezért olyan termékeket készítenek, amelyek:

  • Vízsemlegesek: a termékek a lehető legkevesebb víz felhasználásával készülnek természetes alapanyagok felhasználásával, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt.
  • vegánok: a termékek készítésénél kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használnak, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben
  • méltányos körülmények közül származnak: nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon.

A termékeknél használt bambuszfaj az egyik leggyorsabban növő nyersanyag a bolygón. A termesztési területen sem mesterséges öntözést, sem növényvédőszereket nem használnak, tehát a termék nem hagy szennyező anyagokat a környezetben, és teljes mértékben biológiailag lebomló.

A mindennapos fogköztisztítás meghosszabbítja a fogak élettartamát, mivel a fogkefe által nehezen elérhető helyeket is tisztán tarthatjuk vele.

A Hydrophil fogköztisztítók 100% bambusz nyéllel, BPA-mentes műanyag sörtékkel készülnek!

A sörték kőolaj-mentesek, megújuló alapanyagból, ricinus olajból készülnek!

Újrapapír kartonból készült dobozba van csomagolva.

Vegán, fair, és a bambusz tulajdonsága miatt természetes módon antibakteriális hatásúak!

A csomagolás 6 db azonos méretű fogköztisztítót tartalmaz.

Választható méretek (a drót átmérője alapján):

  • ISO 0: 0,4 mm
  • ISO 1: 0,45 mm
  • ISO 2: 0,5 mm
  • ISO 3: 0,6 mm

A megfelelő méret kiválasztása

Told be a fogköztisztítót a fogaid közé egy finom mozdulattal. Soha ne erőltesd. Ha nem tudod finoman betolni a kefét a fogaid közé, válassz kisebb méretet. Ha túl könnyen, a fogakat alig érintve becsúszik a fogköztisztító, válassz vastagabb méretet.

A fogköztisztító használata:

Tedd a fogköztisztítót az ínyre és finoman told be a fogak közé. Ha jó méretet választottál, a kefe szinte magától becsúszik. Néhányszor tologasd vízszintesen előre és hátra a fogköztisztítót. A még jobb hatás érdekében, kissé döntsd meg a kefét, és tisztítsd „X” irányú mozdulattal.

A legjobb naponta egyszer tisztítani a fogközöket fogmosás előtt.

Használat után látod a lepedéket a fogköztisztító sörtéin, ezt könnyen eltávolíthatod vízzel. 1-2 hetente ajánlott cserélni a fogköztisztítót.

Fogköztisztítás után moss fogat a szokásos módon!

Ha bizonytalan vagy a fogköztisztító használatával kapcsolatban, kérdezd meg a fogorvosod. Minden fogsor egyedi. A szakorvos személyreszabott fogköztisztítási tanácsokkal lát majd el.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Anyag

100% bambusz, bio műanyag

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Méret

, , ,

Kiszerelés

6 db/csomag