GUM Soft-Picks Advanced gumi fogköztisztító (3 méret)

2 399 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 24 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Soft-Picks Advanced gumi fogköztisztító kefék gyengéden, ám hatékonyan távolítják el a fogközökbe ragadt ételmaradékokat és a bakteriális filmréteget (plakkot).

A GUM Soft-Picks Advanced a hagyományos GUM Soft-Picks fogköztisztítók továbbfejlesztett változata, nyele hosszabb és hajlított, így könnyebben befér a nehezen elérhető területekre is (pl. hátsó fogak).

A GUM Soft-Picks Advanced könnyedén csúszik be a fogak közé, ahonnan eltávolítja a lepedéket, miközben a puha és rugalmas gumi sörték gyengéden masszírozzák a fogínyt, stimulálva annak vérkeringését.

A GUM Soft-Picks Advanced fogközi kefék klinikailag igazoltan képesek enyhíteni a fogínygyulladást. Fém drótot egyáltalán nem tartalmaznak, így még véletlenül sem sértik fel vagy szúrják meg a fogínyt. Könnyen hajlítható, rugalmas kialakítás.

Mivel a gumi bevonatnak köszönhetően használata teljesen biztonságos, nyugodtan használhatják azok is, akik a hagyományos fogközkefékkel nem boldogulnak, de a fogselyemnél hatékonyabb tisztításra vágynak.

A GUM Soft-Picks Advanced gumi fogközkefét nyugodtan használhatják az implantátummal, fogszabályzóval rendelkezők is.

gum soft picks fogszabalyzo

A GUM Soft-Picks Advanced fogköztisztító 3 méretben érhető el:

– kicsi (small)
– közepes (regular)
– nagy (large)

Minden csomag tartalmaz 40 db azonos méretű Soft-Picks Advanced fogköztisztítót és 1 db műanyag tokot, a higiénikus tároláshoz és szállításhoz.

Használat után eldobható.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosás után legalább naponta egyszer tisztítsa meg fogközeit az interdentális fogkefével. Mindig fogközeinek megfelelő méretet válasszon (ne kelljen erőltetni a bejutást, de szorosan illeszkedjen a kefe feje a fogközbe).

Miért fontos a fogközök tisztán tartása?

A fogak közötti területek (fogközök vagy interdentális területek) tisztán tartására azért van szükség, mert fogmosás során csak fogaink külső-, belső- és rágófelszínét tudjuk megtisztítani, a fogközökben azonban ugyanúgy ott marad a nap során felhalmozódott ételmaradék és plakk (bakteriális biofilm).

A fogközökből el nem távolított lerakódások fogkövet, fogszuvasodást és ínygyulladást is okozhatnak, melyek veszélyeztetik a fogak megtartását és kellemetlen leheletet okoznak.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Méret

, ,

Márka

Rendeltetés

, ,

Anyag

gumi, műanyag

Extra funkciók

gumi sörték

Tartozékok

tok

Kiszerelés

40 db/csomag + 1 db műanyag tok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Soft-Picks Advanced gumi fogköztisztító (3 méret)” értékelése elsőként