Curaprox CPS Pocket Set

3 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 40 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: CPS457B Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Curaprox CPS fogköztisztító termékcsalád praktikusan cserélhető fejével és ergonomikus kialakítású nyelével garantálja az alapos szájhigiéniát. A Curaprox CPS Prime fogköztisztító kefe a legfinomabb, mégis legerősebb vezető drótból készül és mindenki számára teljes lepedékeltávolítást biztosít a fogközökben.

A Curaprox CPS Pocket Set 1 db tartótokot, 1 db UHS 451 mini-click tartónyelet és 5 különböző méretű fogköztisztító fejet tartalmaz, mely segít abban, hogy kiválaszthassuk a nekünk megfelelő méretű fogköztisztító kefét

Méretek:

- CPS 06 -> 0,6 - 2,2 mm szélességű fogközökhöz
- CPS 07 -> 0,7 - 2,5 mm szélességű fogközökhöz
- CPS 07 -> 0,8 - 3,2 mm fogközökhöz.
- CPS 09 -> 0,9 - 4,0 mm szélességű fogközökhöz
- CPS 011 -> 1,1 - 5,0 mm szélességű fogközökhöz

 

Az otthoni higiénikus tároláshoz és szállításhoz tervezett műanyag tartótok külön, zárható résszel rendelkezik a fejek számára, így azok a tok kinyitásakor sem esnek a földre, illetve a helyükön maradnak utazás során is.

Az UHS 451 tartónyél gumírozott borítással rendelkezik a megfelelő tapadás elősegítése érdekében, így vizes kézzel sem kell tartanunk a labilitástól.

Fogközeink tisztán tartása mindennapos feladat, hiszen fogközeinket hagyományos fogmosással lehetetlen megtisztítani, az ételmaradékok azonban pont ezekre a szűk helyekre szorulnak be a legkönnyebben.

Ha naponta gondoskodunk a fogköztisztításról, nem kell tartanunk a fogközökben kialakuló fogszuvasodástól és a fogkőképződéstől, ínygyulladástól sem.

A Curaprox fogköztisztító nyelek minden Curaprox CPS fogköztisztító kefe fejjel (Prime, Regular, Strong & Implant) kompatibilisek, így az első vásárlást követően már csak a fejek utánpótlásáról kell gondoskodnunk.

 

Használati útmutató

Fogmosást követően a megfelelő méretű Curaprox CPS fogköztisztító fejet vezesse be egyenesen a fogközbe, majd húzza ki onnan. Mielőtt áttérne a következő fogközre, mossa ki a fogköztisztító kefe fejét.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Szín

Cserélhető fej

igen

Méret

, , ,

Tartozékok

tok

Kiszerelés

1 db nyél + 4 db fogköztisztító fej + 1 db tartótok

Curaprox CPS Pocket Set termékről 2 értékelés

  1. 4 out of 5

    lilla

    Én a Curaprox fogköztisztítóját használom kb. 1 éve és nagyon megszerettem. A tartó különösen hasznos, főleg, ha utazunk valahova a családdal,egy kicsit drága a pótfej hozzá, de ennek ellenére megéri. Szerintem egy ideig nem váltok.

  2. 5 out of 5

    Farmasi Albert

    Nagyon praktikus és hasznos eszköz. Imádjuk!

Mondd el a véleményed