GUM End-Tuft egycsomós fogkefe

1 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 15 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A professzionális szájápolást képviselő amerikai GUM termékek a legkülönfélébb szájüregi sajátosságok figyelembevételével lettek kifejlesztve.

A GUM End-Tuft egycsomós fogkefe kiváló segítséget nyújt a nehezen elérhető, fogszuvasodásra és gyulladásra hajlamos területek tisztán tartásában.

Néhány sörtecsomóban rögzített feje a legnehezebben megközelíthető helyekhez is hozzáfér, csúcsosra vágott sörtéi kitűnően tisztítanak az apró résekben, íny melletti területeken.

A GUM End-Tuft egycsomós fogkefe hatékonyan használható:

– fogszabályzó körüli területeken,
– implantátumok környékén,
– hátsó bölcsességfogak, sorvégi fogak tisztításakor,
– koronák, hidak területének tisztán tartásakor.

Gumírozott nyele biztos fogást és könnyű irányíthatóságot tesz lehetővé.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosás után egycsomós fogkefével tisztítsa meg a nehezen elérhető, kritikus területeket, megelőzve a gyulladások, fogszuvasodás kialakulását.

 

MIÉRT FONTOS A FOGSZABÁLYZÓ TISZTÁN TARTÁSA?

A fogszabályzót viselőknek intenzívebben kell odafigyelni szájhigiéniájukra, hiszen a brekettek és drótok környékén sokkal hamarabb megindul a bakteriális plakk képződés, mint a hagyományos fogfelszíneken.

A lepedékeltávolítás nem csak a személyes higiénia fenntartása miatt fontos, hiszen fogszabályozás során gyakoribb a fogszuvasodás, ínygyulladás kialakulása is.

A fogszabályzót, a fogfelszíneket és a fogközöket mindennap kétszer meg kell tisztítani a felhalmozódott lepedéktől – így biztosítható az egészséges mosoly és az optimális eredmény a fogszabályzó levételekor.

 

Miért fontos az implantátumok/fogpótlások tisztán tartása?

Amennyiben saját foggyökérre épített fogpótlással rendelkezünk, azért fontos rendszeresen, minden nap megtisztítani fogközeinket, mert csak így kerülhetjük el az ínygyulladás kialakulását, ami a fogíny visszahúzódását idézi elő, ezáltal láthatóvá teszi a fogkorona nyaki részét. Ha ínyünk nem borítja megfelelően a fogpótlást, sokkal hamarabb alakulhat ki a fogpótlás alatt újabb fogpótlás vagy gyulladás.

Az implantátumok környékét azért kell védeni a bakteriális szennyezettségtől, mert az elhanyagolt szájhigiénia könnyen vezethet az implantátum elvesztéséhez. Ha az el nem távolított lepedék miatt baktériumok halmozódnak fel az implantátum környékén, akkor először a fogíny, majd a csontállomány gyulladását idézik elő. Ha az implantátumot borító íny vagy csontállomány begyullad, a legtöbb esetben veszélybe kerül az implantátum is.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

,

Sörte

,

Anyag

műanyag

Védőkupak

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM End-Tuft egycsomós fogkefe” értékelése elsőként