GUM Technique+ fogkefe

1 799 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 18 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Technique+ fogkefe egy olyan felnőttek számára kifejlesztett tanuló fogkefe, ami segíti a helyes fogmosási technika elsajátítását a mindennapokban.

Az egyedi kialakítású, négyszögletű „Quad-grip” nyél arra készteti a kezet, hogy a fogorvosok által is javasolt 45°-os szögben illessze a fogkefét a fogakra, mindegy, hogy a fogak külső-, belső- vagy rágófelszínéről van szó.

gum quad grip nyel

fogmosasi technika gum

A gumírozott, redőzött nyélborítás még inkább megkönnyíti a kézbentartást.

A GUM Technique+ fogkefe amellett, hogy a helyes fogmosási technika elsajátítására ösztönöz, hatékony plakkeltávolításra képes.

A fogkefe fejének középső sörtéi hosszabbak – a kupola forma biztosítja a lepedék eltávolítását az ínyszélnél, ahonnan gyakran alakul ki ínygyulladás.

Dome-Trim

A GUM Technique+ fogkefe sörtéinek többszintes bevágása és eltérő irányú döntöttsége segíti a fogközök tisztán tartását.

A fej végén a szálak még magasabbak – ez a Super Tip fej a hátsó és nehezen elérhető területekről is képes eltávolítani a lepedéket, bakteriális felhalmozódást.

Soft (puha) és medium (közepesen kemény) variációban is kapható.

A fogkeféhez védőkupak is jár, amivel higiénikusan szállíthatjuk és tárolhatjuk a fogkefét.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tartsa a fogkefét 45°-os szögben a fogíny és a fog találkozási pontjára, majd gyengéd, körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg fogainak külső-, belső- és rágófelszínét is. Naponta két alkalommal ajánlott megtisztítani a fogakat.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Sörte

soft, medium

Márka

Szín

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Technique+ fogkefe” értékelése elsőként