Philips Sonicare G2 Optimal GumCare Standard pótfej

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Philips Sonicare G2 Optimal GumCare Standard fogkefefej használata  azok számára ideális, akik az alapos lepedékeltávolítás mellet a gyengéd ápolásra vágynak.

A sűrűn elhelyezkedő, kiváló minőségű sörték rendkívül gyengéd tisztítást biztosítva eltávolítják a lepedéket a fogíny mentén, így akár 100%-kal javítják a fogíny egészségét a a hagyományos manuális fogkefékhez képest. A speciálisan görbített, erős sörtékkel pedig gyerekjáték a száj hátsó részében található fogak elérése.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

A Philips Sonicare G2  Optimal  GumCare Standard pótfej 2 és 4 db-os kiszerelése   fehér színben érhető el.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare G2 Optimal GumCare Standard pótfejek minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilisek, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Kiszerelés

2 db/csomag, 4 db/csomag

Extra funkciók

BrushSync mód

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare G2 Optimal GumCare Standard pótfej” értékelése elsőként