Philips Sonicare Prestige All-in-One fogkefefej 2 db

15 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 160 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: HX6074/27-1 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Philips Sonicare All-in-One pótfej egy kompromisszumok nélküli megoldás a tökéletes ápolás és ragyogó tisztaság érdekében.

Az A3 prémium All-in-One kefefej 20-szor több lepedéket távolít el, akár 100%-kal csökkenti a lerakódást és akár 15-ször egészségesebb fogínyt eredményez mindössze 2 hét után a hagyományos fogkefékkel elérhető eredményhez képest.

Ez az univerzális fogkefefej a legszélesebb körű kutatási és fejlesztési folyamat terméke, mely fogászati szakemberek, szájhigiéniai szakértők, mérnökök és a tervezők együttes munkájának eredményeként jött létre.

Jellemzők:

  • Az ívelt kialakításnak köszönhetően a sörték pontosan oda érnek el, ahová szükséges.
  • A fogkefefej hosszabb szálú oldalsörtéi gyengéden tisztítják a fogínyt, még akkor is, ha Ön a fogakra helyezi a hangsúlyt.
  • A rugalmas sörték segítenek ellensúlyozni a túl erős nyomást.
  • Gyengéden távolítja el az elszíneződéseket a háromszög alakú sörtevégekkel, melyek a lekerekített sörtékhez képest még eredményesebbek. Az alakjuknak köszönhetően jobban érintkeznek a fogak felszínével, így hatékonyan távolítják el a lerakódásokat.
  • A Premium All-in-One kefefej pontos dőléssel rendelkező sörtéit úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb lepedéket tudja eltávolítani.

A csere és a tisztítás csak egyszerű pattintást igényel.Ez a kefefej abban is segít, hogy a fogfehérítő kezelések között is megmaradjon a fogak ragyogása.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

A  Philips Sonicare A3 Premium All-in-One pótfej 2 db-os kiszerelésben, fekete és fehér színben érhető el.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt.

Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Ha nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare Prestige All-in-One pótfej minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilis, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

,

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Extra funkciók

BrushSync mód

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare Prestige All-in-One fogkefefej 2 db” értékelése elsőként