Philips Sonicare Intercare Standard pótfej fehér

9 499 Ft15 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 95 - 160 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: HX9002/10 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Philips Sonicare InterCare Standard kefefej segítségével jobban elérhetünk a fogközök mélyére, így hatékonyabb tisztítást érhetünk el használatával.

A továbbfejlesztett fogmosási technológiának és a különlegesen hosszú sörtéknek köszönhetően az InterCare akár hétszer több lepedéket távolít el a fogak közül, mint egy kézi fogkefe, és már két hét után egészségesebb fogínyt biztosít.

Az InterCare fogkefefej sűrűn elhelyezkedő, különlegesen hosszú, kiváló minőségű sörtékkel rendelkezik, melynek köszönhetően könnyebben eltávolítja a lepedéket a fogközökből. Használata mindössze 2 hét alatt klinikailag igazoltan csökkenti a fogínyvérzést és a fogínygyulladást.

Az extra hosszú sörték segítségével több lepedéket távolíthatunk el a nehezen elérhető helyeken, valamint a fogak közül az egészséges fogíny érdekében.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

A Philips Sonicare InterCare Standard pótfej fehér színben,  2 és 4 darabos kiszerelésben érhető el.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare InterCare Standard pótfej minden olyan, -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilis, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Kiszerelés

2 db/csomag, 4 db/csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare Intercare Standard pótfej fehér” értékelése elsőként