Brush Baby Applemint babafogkrém 0-3

1 599 Ft

Elfogyott

Cikkszám: BBAMTP Kategória: Címkék: ,

Leírás

A többszörösen díjnyertes, brit Brush Baby termékcsalád speciálisan a kisgyermekek szájápolási igényeihez igazodik, csecsemőkortól egészen kamaszkorig szem előtt tartva a folyton változó szájüreg sajátosságait.

A Brush Baby Applemint babafogkrém (50 ml) kifejlesztésénél a megfelelő ízvilág kialakítása volt az egyik legfőbb szempont, hiszen a csecsemőket és kisgyermekeket főként az íz motiválja a fogmosáskor.

Gyermekek választása alapján gyengéd alma-menta ízvilág jellemzi a fogkrémet, amit fogszuvasodás gátló xilittel és fluoriddal gazdagítottak, a gyermekkori fogszuvasodás megelőzése érdekében.

Míg a xilit csökkenti a savtermelő baktériumok elszaporodását a szájüregben, addig a fluorid erősíti és ellenállóvá teszi a fogzománcot. A Brush Baby Applemint babafogkrém fluoridtartalma (500 ppm) igazodik a kisgyermekek szervezetéhez.

SLS és parabénmentes formulája nem csak az egészséget támogatja, de a csökkent habzás miatt a gyermekek is jobban megszeretik a fogmosást.

A Brush Baby Applemint fogkrém használata 0-3 éves korig ajánlott.

Összetevők: Glycerin, Aqua, Xylitol, Sorbitol, Pectin, Xanthan Gum, Sodium Monofluorophosphate, Silica, Sodium Bicarbonate, Aroma, Calcium Lactate, Methylparaben, Contains: Sodium Monofluorophosphate 0.38%

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Puha babafogkefe és a Brush Baby Applemint fogkrém segítségével az első tejfog kibújásának pillanatától mossa meg gyermeke tejfogait, naponta két alkalommal.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Életkori ajánlás

0-3

Fluoridtartalom

500 ppm

Kiszerelés

50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Brush Baby Applemint babafogkrém 0-3” értékelése elsőként