műfogsor

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27353 Reply
  Molnár Miletta
  Vendég

  Üdvözlöm!Érdeklődni szeretnék,hogy műfogsorhoz milyen fogkrémet illetve szájvizet ajánl.Nagyon sokféle információ van a neten,es nem tudom melyikben bízhatok meg,hogy ne okozzak kárt a protézisben.köszi a választ.

  #27374 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Miletta
  Mi a Corega termékeket javasoljuk. A jelenleg forgalomban levő termékek tapasztalatunk szerint nem okoznak kárt a fogsorban.
  Üdvözlettel

  #27422 Reply
  Zatureczki Sándorné
  Vendég

  Üdvözlöm tisztelt doktor úr!!!Ki vehetős műfogsort tudnak e rögziteni,és ha igen mennyibe kerűl??.67éves vagyok.Tisztelettel várom válaszát::Zatureczki Sándorné

  #27426 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zatureczki Sándorné
  Van lehetőség a kivehető pótlások implantatummal történő rögzítésére, melyhez minimum 4 db implantatummal beültetésére van szükség állcsontonként (130.000,-/db), majd a protetikai elemek állcsontonként (kb.120.000,-), végül a pótlás elkészítésére és felhelyezésére kerul sor (kb.130.000,-/állcsont)
  Nagyságrendileg ezzel az összeggel lehet számolnia. Amennyiben a csontállomány a beültetéshez nem megfelelő, úgy ezen költségek tovább növekedhetnek. Ezen informális tájékoztatást követően, személyes konzultációt követően tudunk önnek személyre szabott ajánlatot tenni.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: műfogsor
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft