gyökérkezelt fogak vs krónikus több szervrendszeri bajok

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28139 Reply
  Krisztián
  Vendég

  Kedves Fogászat,

  Szeretném a véleményüket kérni.
  Sajnos elég sok gyökérkezelt foggal rendelkezem (rendelkeztem). Kb 8-10 éve történtek a kezelések. Még akkoriban kezdődtek a krónikus bélrendszeri bajaim, aminek nem találták okát.

  A helyzet évről évre egyre rosszabb lett, miután pár éve igen komolyn idegrendszert érintő panaszaim is lettek. Ezeket összefüggésbe hoztam a gyökérkezelt fogakkal: egyes fogak újra gyökérkezelése azonnali állapotváltozást okozott (áttisztításkor javulás, végleges tömés próbájakor azonban napról napra rosszabbodás).

  3ilyen fogamat már elvesztettem pont a krónikus panaszaimból kifolyólag, de jobban sajnos még nem vagyok. Viszont minden foghúzás után masszív állapotromlás következik a húzást követő naptól. Jelenleg is ez a helyzet. Szeretném kérdezni, hogy pontosan mi lehet az összefüggés és hogyan lehetne ezekre a problémákra megoldást találni? Elképzelhető, hogy az állapotromlás amiatt történik, mert az állkapocsban maradnak baktériumok? Vajon le fogja ezt győzni a szervezet, vagy krónikus gócként ott fog maradni?

  Köszönöm segítségüket előre is!

  Üdvözlettel,
  Krisztián

  #28149 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztian
  Az emésztőrendszeri problémák kapcsolhatók fogászati eredetű gondokkal. Látatlanban a helyzetet megítélni nem tudjuk. Amennyiben gondolja látogasson el hozzánk egy személyes konzultációra, hozza magával korábbi leleteit és megbeszéljük a lehetőségeket
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: gyökérkezelt fogak vs krónikus több szervrendszeri bajok
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft