Harmony Dental – Záhony

Értékelés
Cím
Záhony, Európa tér 1.
Telefonszám
+36/70-210-7947
Mobil telefonszám
+36-70-335-4870
Fogszakorvos
MSC Dr. Tőkés Levente, Dr. Koncz Judit, MSC Dr. Asztalos Tamás, Dr. Fenyves Nikoletta, Dr. Dolhai Attila, Dr. Machnik Szilvia, Dr. Márkus-Pásztor Adrienn, Dr. Rátkai Karolina Kitti, Dr. Zagyva Orsolya, Dr. Hell Dávid, Dr. Nyíri Balázs
Asszisztens
Sütő Ágnes, Gaálné Suller Katalin, Pletkáné Daróczi Anikó, Szélesné Ötvös Karolina, Galambos Edina, Némethné Hertelendi Ilona, Hosznyák Dorottya
Rendelési idő
H-P: 8:00-18:00, Szombat: 8:00-12:00
Rendelési napok
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat
Bemutatkozás

"Hivatásod legyen: élni másokért, s mások boldogságában keresni a magadét."

Mottónk hűen tükrözi az elmúlt 20 évet, azt az időszakot, melyet pacienseimmel együtt töltöttem városunkban. Több mint 20 év munkájának gyümölcse, 20 évnyi folyamatos tanulás… tanulása az életnek, tanulása a gyógyításnak, a folyamatos fejlődésnek, a folyamatos fejlesztésnek. Hálás vagyok, amikor az elmúlt időre gondolok.

Eleinte fogorvosként, majd szakorvosként, ma már oktató orvosként is igyekszem szolgálni közösségem. Pácienseim folyamatosan ösztönző hatása vitt újabb és újabb célok felé, hogy az ellátásuk a lehető legpontosabb, és valóban a legjobb legyen.

Éppen ezért Rendelőnk kialakításakor az egyik legfontosabb szempont egy olyan fogászati centrum kialakítása volt, melyben a kiválóan képzett szakorvosok és a mai legkorszerűbb technológia ötvözésével végezhetjük gyógyító tevékenységünket, alárendelve szaktudásunk és lehetőségeink a páciensek biztonságos, és korrekt ellátásához.
Három kiválóan felszerelt rendelőnkben, a 21. századi igényeknek megfelelő – CBCT diagnosztika, Oral Scanner, – betegellátást biztosítunk.

Az általános és esztétikai beavatkozásokon túl, korszerű protetikai és implantációs megoldásokkal állunk pácienseink rendelkezésére. Hiszünk benne, hogy tudásunkkal olyan komplex szolgáltatást nyújthatunk, mely egy életre szóló, kellemes élményt biztosít.
Igyekszünk értéket képviselni, és továbbra is alázattal rendelkezésére állni a hozzánk forduló embereknek.

Forduljon hozzánk bizalommal! Fogászati centrumunk teljes csapatával elkötelezett az Ön maximális kiszolgálásában.

Köszönettel,
MSc. Dr. Tőkés István Levente

Értékelések

Ezt a fogászatot még nem értékelte senki. Legyél te az első!

Értékeld a fogászatot!

Send Message

Item added to cart.
0 items - Ft