Gyökérkezelés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #19124 Reply
  Jókay Attila
  Vendég

  Tisztelt Doktor Nő, Doktor Úr!

  Múlt hét pénteken egy négy tagból álló hidat tett fel a fogorvosom, amely utolsó pillérje másnaptól elkezdett fájni. A mai nap gyökér kezelte a fogamat a korona átfúrásával, és nyitva hagyta az orvos. Az érzéstelenítő távozásával nagyon elkezdett fájni a fogam, jobban mint előtte. A kérdésem az lenne, hogy vajon még menthető, vagy eltávolításra kell hogy kerüljön a fog?

  Válaszát előre is köszönöm

  Üdvözlettel,

  Jókay Attila

  #19132 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Attila!

  A gyökérkezelés gyakran fájdalmas az első pár alkalom után. Ilyenkor egy kis kitartással teljesen fájdalommentessé fog válni, nincs ok a fog eltávolítására .

  Üdvözlettel:

  Sanoral Fogászati&Szájsebészeti Klinika

  #19140 Reply
  Mundér Alex Krisztián
  Vendég

  jó napot, három hete lett be tömve a fogam fehér töméssel és, most vettem észre asztat hogy ha rá harapok akkor faj. Amikor el mentem hogy betömjék a fogamat akkor nem volt ott a fogorvosom úgy,hogy más fogorvos nő meg nézte és aszt mondta hogy gyökérkezelni kell de már más nap vissza mentem már anyira fájt a fogam hogy, nem tudtam aludni este. De már ott volt a fogorvosom ő meg aszt mondta hogy nem kell gyökérkezelni mert kicsi rajta a lyuk, és ő be is tömte mit mondtam fehér töméssel, most meg fáj hogy ha ráharapok de hidegre,melegre,édesre,vagy savanyúra egyáltalán nem fáj csak ha rá harapok mi lehet a baj? ebben szeretném kérni a segitsségét előre is köszönőm.

  #19172 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Krisztián!

  Valóban nehéz ilyenkor helyes diagnózist felállítani. Amennyiben a fájdalom ilyen elviselhetetlen, lehet, hogy mégis csak a gyökérkezelés fog fájdalommentességet hozni.

  Üdvözlettel:

  Sanoral Fogászati&Szájsebészeti Klinika

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Gyökérkezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft