Korona Dental – Sopron

Korona Dental – Sopron
Értékelés
Cím
H-Sopron, Várkerület 73.
Telefonszám
Tel: + 36 99 340 440
Fogszakorvos
Dr. Benedek Péter, Dr. Elekes Zsolt, Dr. Máté Gábor, Dr. Molnár Krisztián, Dr. Németh József, Dr. Póti Sándor
Rendelési idő
H-P: 09:00-17:00 Szo.: 09:00-14:00
Rendelési napok
hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat
Bemutatkozás

Intézményünk 1997-ben nyitott. 4 székes rendelőnk kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat nálunk, mindamellett, hogy orvosi szempontból professzionális ellátásban részesülnek. Tágas, elegánsan berendezett várónk megpróbálja feledtetni a betegekkel, hogy fogorvosi beavatkozás előtt állnak, igyekszik oldani az esetleges feszültséget.ű

Munkánkat nyugati színvonalon a legjobb fogászati anyagok felhasználásával végezzük, és úgy tűnik betegeink is elégedettek velünk, amit az évek során kialakított, több ezer főt nyilvántartó pacientúra igazol.
Betegeink gondos vizsgálat és panoráma röntgen készítése után részletes kezelési tervet kapnak, ha lehet többféle alternatívát kínálunk az egyes fogászati problémák megoldására.

A rendelőnkben dolgozó kiváló orvosok által alkotott team biztosítja betegeink részére a nagy szakmai tapasztalatot és a fiatalos lendületet.
Orvosaink rendszeresen vesznek részt tudományos konferenciákon, szakmai továbbképzéseken. Ugyanígy jelen van a folyamatos fejlesztés a rendelő tárgyi feltételei, valamint az anyagfelhasználás terén is.

  • Korona Dental – Sopron
  • Korona Dental – Sopron

Értékelések

Ezt a fogászatot még nem értékelte senki. Legyél te az első!

Értékeld a fogászatot!

Üzenet küldése a fogászatnak

Item added to cart.
0 items - Ft