Fogszabályzó és állkapocs műtét

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #27655 Reply
  Ferenc
  Vendég

  Kedves doktor úr/doktornő!
  Én egy depresszióban szenvedő 21 éves férfi vagyok, akit nagyon elszomorít a külseje. Remélem tud segíteni pár dologban a száj és arc problémaimban.
  Mélyharapásom van, a felső fogaim teljesen eltakarják az alsó fogaimat. A szemfogaim kiállnak és a metszőfogam ránőtt a másikra. Az álkapcsom kicsit jobbra is el van tolódva szerintem,ami miatt az arcom jobb fele kövérebb, ami nagyon zavaró. Az állcsontom is nagyon csúnya: ilyen nagyjából (a bal oldali a jelenlegi, a másik a cél)
  A kérdésem önhöz, hogy ezek a problémák orvosolhatóak lehetnek fogszabályozóval és esetleges állkapocs műtéttel?
  Gondolom a mélyharapás és a görbe fogak orvosolhatóak, ami jobban érdekelne, hogy lehetséges az, hogy az állkapcsom kicsit balra tolódjon a műtét után? Ha kicsit balra húzom jelenleg akkor az arcaim nagyjából egyformák, viszont természetes tartásban olyan mintha meg lenne dagadva a jobb felem és olyan hatást kelt mintha nem a helyén lenne az állkapcsom.
  A másik ami érdekelne nagyon az, hogy az állcsont formajában/hosszában lehet változás a műtét után?(mint a feljebb linkelt képen)
  Utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy a fogszabalyzás+műtét meddig tartana? Tudom, láttatlanban nehéz ezt megállapítani, de átlagban ez mennyi időt vesz igénybe? 2-3 év?

  #27672 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Ferenc
  Látatlanban állapotát és lehetőségeit megítélni nem tudjuk
  Javaslómunk diagnosztikai és fogászati vizsgálatot, melyet követően javaslatot tudunk tenni a szükséges beavatkozásokra és azok várható időtartamára, eredményességére
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogszabályzó és állkapocs műtét
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft