Fogszabályzás és műtét

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28724 Reply
  Farkas
  Vendég

  Kedves doktornő/ doktor úr,
  Felnőtt 22 éves férfi vagyok és mélyharapásom van. Fogszabályzó és műtét szükséges a korrigálásához, erről szeretnék feltenni pár kérdést.
  Igazából engem nem is maga a mélyharapás zavar, hanem hogy az arcom aszimmetrikus és az alsó álkapcscsontom jobbra el van tolódva, tehát nincs középpen és ez miatt az arcom jobb fele pufibb is. Az a kérdésem, hogy egy ilyen kezelés során a fogaimat csak kiegyenesítik és az alsó állkapocscsontot előrébb nyomják vagy mindent középre tolnak majd? Ez alatt azt értem, hogy a felső fogaimat kiegyenesítik, szükség szerint elmozdítják balra és az alsó fogaimat hozzáigazítják? (műtéttel balra teszik picit a az alsó állcsontot és a fogszabályzó a helyére rakja a fogaimat?)
  másik kérdésem pedig az lenne, hogy a fogszabályzó felhelyezése után mikor várhatom a műtétet? szeretném minnél hamarébb és nem csak 2-3 év múlva.

  #28742 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Farkas
  Kérdése nagyon összetett problémára utal, mely a operatőr team és a fogszabályozó szakorvos együttműködését kívánja. Miután nem látjuk státuszát, sem fogsorának állapotát/ fogainak állását, így jelenlegi helyzetét csak elképzelni tudjuk, így tanácsot adni nem lenne szerencsés.
  Javasoljuk keresse fel szakorvosát és kérjen részletes tájékoztatást.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Fogszabályzás és műtét
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft