hirdetés (X)

Arcduzzadás 2019-03-19T19:17:30+00:00
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Fogfájás
  Hozzászólások száma: 0

  Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!
  Kb. 4-5 éve lett betömbe a felső metszőfogam, mikor tömte az orvos közölte, hogy sajnos olyan rossz helyen van a romlás közel a gyökérhez,hogy majd a jövőben valószínűleg gyökérkezelni kell.
  Múlthét pénteken pici fájdalmat, érzékenységet éreztem a fogamban. Szombat estére már egy kicsit dagadt volt az arcom. Vasárnap és hétfőn már rendesen bedagadt a fél arcom, főleg a számnál orromnál, a szemem még nem.
  Így hétfőn orvoshoz fordultam, ott röntgen készült róla, amiböl kiderült hogy azzal a foggal van probléma amelyiket emlitettem.
  Így felirtak antibiotikumot és jövőhéten kell vissza mennem, és elvileg gyökérkezelés lesz.
  Aggódok ezzel kapcsolatban. Ön szerint nem probléma, hogy nem nyitották meg a fogat, nem vették még ki a tömést. Így nem tudom hogy tud majd kiürülni az esetleges váladék. A fogam nem fáj, viszont az arcom feszít és nyomásra fáj.
  Tegnap este és ma reggel már bevettem az antibiotikumot még javulást nem tapasztalok, hanem inkább mára még dagadtabb lett. Továbbra is szedem majd. Ön szerint muszáj kinyitni a fogat? vagy így is várható a duzzanat csökkenése?
  Előre is köszönöm válaszát.

  Fresh24 DentalFresh24 Dental
  Moderátor
  Hozzászólások száma: 2981

  Kedves Kérdező
  A diagnosztikai vizsgálat ismeretének hiányában konkrét válasz nem adható. Nyilván az antibiotikum segít, de a felgyülemlett váladék a fog megnyitását követően tud távozni. Ha tünetei tovább fokozódnak haladéktalanul keresse fel fogorvosát
  Üdvözlettel

  Fresh24Dental Pest | Fresh24Dental Buda | Fresh24Dental Nyíregyháza | Fresh24Dental Miskolc | | Fresh24Dental Hajdúszoboszlo | http://fresh24dental.hu

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Arcduzzadás
Saját információk:Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!