a múltkori problémához tartozó röntgen

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28179 Reply
  János25
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!

  Voltam ma röntgenen viszont időpont szerint csak jövő hét elején kellene vissza mennem és nem igazán érzem még hogy javulna a helyzet bár maga a fog mióta benne van az a dolog kevésbé érzékeny. Ezért linkelném be a röntgenem érintett részét hátha Ön tud esetleg valamit mondani hogy mennyire rossz a helyzet. Tudom a kép minősége nem a legjobb de talán látszik valami. És azt is hogy van néhány kezelt fog de azok azóta probléma mentesek. A felső rész a problémás most.

  A kép linkje: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=93028117234_1855096104524.jpg
  Köszönöm szépen a segítséget!

  #28180 Reply
  János25
  Vendég

  Kiegészítésként hogy a 6os az amibe tegnap került bele a pulpa devitalizáló anyag viszont a másikkal ellentétben pl. még mindig eléggé lüktet mint előtte. Valamint maga a fog olyan merevnek érződik. Nem tudom ez esetleg jelent-e valamit de azért megemlítem.

  #28193 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves János
  Sajnos a képet megnyitni nem tudjuk, de a devitalizáló anyag hatását ily módon fejti ki. Vélhetően kezelése rendben zajlik, bizzon kezelő orvosában.
  Üdvözlettel:

  #28195 Reply
  János25
  Vendég

  Köszönöm a választ még teszek egy próbát hátha sikerül beilleszteni..:) Egyébként erre a részről ha nem is hozza be az mondható el hogy ilyen fehér színű ellentétben a többi területtel. Mindenesetre ha nem működik köszönöm azért a segítséget!
  m

  #28196 Reply
  Jani
  Felhasználó

  Közben sikerült regisztrálnom így már biztosan itt lesz a kép és ha nagyon rossznak tűnik akkor holnap szerintem visszamegyek.

  #28198 Reply
  nyári julianna
  Vendég

  tisztelt fogorvos úr
  arra szeretnek választ kapni hogy nemrég ki húzták a fogamat 4 napja de estenként erősen faj és nem lehet elviselni olyan érzés mint amikor meg a fogam megvolt de nem tudom enyhíteni és az orvos akinél voltam jelenleg nem elérhető és holnap is más orvost kell fel keress nem mi lenne jó hogy tudjak aludni fájdalom csillapított szedek rá néha de nem enyhíteni de a hideg víz az igen és azzal nem akarom mert így is gyulladt a fülem is befájdul néha tőle és az állkapcsom .( köszönöm a választ.

  #28200 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Julianna,
  Vélhetően antibiotikus terápia és orvosi ellátás lenne szükséges. Elképzelhető, hogy a csonthártya begyulladt, így annak kezelése indokolt. Javaslom soron kívül keresse fel fogorvosát, vagy annak helyettesét.
  Üdvözlettel

  #28201 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves János,
  A rtg felvételen, látható a devizalizáló anyag megléte, gyulladás, melynek kezelés megkezdődött. A fájdalomnak pár nap alatt meg kell szűnnie, tartsa az orvosa által előírt protokollt
  Üdvözlettel:

8 bejegyzés megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: a múltkori problémához tartozó röntgen
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft