SwissDent Pure frissítő szájvíz

5 899 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 19140 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A svájci SwissDent szájápolási termékek magas minőségük és széles termékpalettájuk révén világszerte a vásárlók kedvencei.

A SwissDent Pure frissítő szájvíz (300 ml) hosszan tartó friss leheletet biztosít és megakadályozza a baktériumok elszaporodását, a túlzott mértékű plakk képződést.

A SwissDent Pure frissítő szájvíz használatával megelőzhető a szájszag (halitózis) kialakulása, a fogak pedig megerősödnek, így ellenállóbbak lesznek a savas, cukros ételek és italok okozta fogszuvasodással szemben.

A SwissDent Pure frissítő szájvíz előnyei:

– meggátolja a plakk felhalmozódását, a baktériumok elszaporodását,

antibakteriális eukaliptusz olaj tartalma elpusztítja a kénvegyületeket termelő, szájszagot okozó baktériumokat,

220 ppm csökkentett fluoridtartalma erősíti a fogzománcot, de nem kell aggódni a fluorid túlzott mértékű adagolásától,

alkoholmentes, így nem irritálja a nyálkahártyát, nem szárítja ki a szájüreget,

– nem tartalmaz mesterséges színezékeket, melyek elszíneznék a fogzománcot.

Összetevők:

Aqua, Polysorbate 20, Mentha Piperita Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Tetrasodium Pyrophosphate, Potassium Acesulfame, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Sodium Chlorite, Sodium Chloride, Limonene, Linalool.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosás után öblögessen 1/4 kupaknyi, hígítatlan SwissDent Pure szájvízzel 30 másodpercen keresztül, majd köpje ki és ne öblítse át száját tiszta vízzel.

 

A SWISSDENT TERMÉKEK

A svájci központú SwissDent vállalatot 2006-ban Dr. Vaclav Velkoborsky fogorvos alapította. Mivel Dr. Velkoborsky éveken keresztül kutatóorvosként és praktizáló orvosként is a kozmetikai fogászat területén tevékenykedett, mélyen beleásta magát a fogfehérítés világába.

Munkája során felismerte, hogy a legtöbb fogfehérítő eljárás roncsolja a fogzománcot és fogérzékenységhez vezethet, ráadásul a piacon forgalomban lévő fogfehérítő fogkrémek nagy része túlságosan abrazív (erősen koptatja a fogzománcot).

Dr. Velkoborsky felismerte, hogy szükség van egy gyengéd, a fogak mineralizációját lehetővé tevő fehérítő fogkrém, melynek formuláját 2005-ben kezdte el kidolgozni, a legjobb alapanyagok megválasztásával.

Az eredmény egy olyan magas minőségű luxustermék lett, melynek innovatív összetevőit szabadalommal látta el.

A fogkrémet eleinte csak Dr. Velkoborsky páciensei próbálhatták ki, azonban annyira népszerű lett a termék, hogy 2006-ban SwissDent Extreme néven bevezették a piacra.

A SwissDent termékfejlesztési osztályán folyamatosan specialisták sora dolgozik, hogy a különböző igényekre megfelelően magas minőségű, innovatív termékeket fejleszthessenek ki.

swissdent termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Ízesítés

Alkoholtartalom

nincs

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

220 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

300 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SwissDent Pure frissítő szájvíz” értékelése elsőként