O7 Active oxigénes fogfehérítő szájvíz

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Az O7 Active oxigén tartalmú fogfehérítő termékek innovatív módon támogatják a szájüreg tisztulását, a fogak fehérségének visszaállítását.

Az O7 Active oxigénes fogfehérítő szájvíz (250ml / 500 ml) használatával tökéletesen kiegészíthető az O7 Active oxigénes fogfehérítő foggél hatása.

A stabilizált aktív oxigént tartalmazó O7 Active szájvíz használható megelőző jelleggel, szájüregi betegségek kezelésére vagy egy-egy fogászati beavatkozás után.

A szájvízben található oxigén hatékonyan semmisíti meg a káros anaerob baktériumokat, ezáltal segít megakadályozni a fogszuvasodás vagy a kellemetlen lehelet kialakulását.

Az O7 Active fogfehérítő szájvíz használata közben felszabaduló oxigén segít megtisztítani a fogzománc mikrorepedéseit, ezáltal tisztábbak, fehérebbek lesznek a fogaink.

Az alkoholmentes formulájú szájvíz nem irritálja a nyálkahártyát, gyengéd a fogíny szöveteihez.

Az O7 Active szájvíz csökkentett fluoridtartalma révén erősíti a fogzománcot, de nem telíti túl a szervezetet fluoriddal.

Az O7 Active szájvíz két kiszerelésben érhető el: 250 ml, 500 ml.

Összetevők:

Water, Glycerin, Sodium Lauryl Sulphate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Gluconate, Cellulose Gum, Flavouring, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta, lehetőleg fogmosás után vagy szükséghelyzetben, ha a fogmosás nem lehetséges, ahelyett.

 

AZ O7 ACTIVE FOGFEHÉRÍTŐ TERMÉKEKRŐL

A legtöbb káros szájüregi baktérium anaerob, azaz nincs szükségük oxigénes környezetre a szaporodásuk során, épp ezért az oxigénes környezetben megsemmisülnek.

A stabilizált aktív oxigént tartalmazó O7 Active fogfehérítő termékek képesek elpusztítani ezeket a káros anaerob baktériumokat, ezáltal csökkentik a szájüregi baktériumok számát, meggátolják az ínygyulladás, fogszuvasodás, szájszag kialakulását.

Az O7 Active szabadalmaztatott formulája:

– antibakteriális,
– gombaellenes,
– gyulladáscsökkentő,
– vérkeringést serkentő,
– sejtnövekedést támogató,
– antihisztamin hatású,
– fehérítő hatású.

Az O7 Active fogfehérítő termékek használata közben az aionos oxigén molekulák nem szabadítanak fel káros szabadgyököket, illetve a peroxidos fogfehérítő termékekkel ellentétben nincs sejtkárosító, toxikus hatásuk.

Mind a foggél mind pedig a szájvíz hígítható, a szájüregi probléma (pl. ínygyulladás)  súlyosságának megfelelő mértékben.

o7 active fogfeherito termekek

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Alkoholtartalom

nincs

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

226 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

250 ml, 500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„O7 Active oxigénes fogfehérítő szájvíz” értékelése elsőként