GUM Sensivital+ szájvíz fogérzékenységre

2 299 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 23 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: G6081EMEA Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Sensivital termékek az érzékeny fogakkal, visszahúzódott fogínnyel rendelkezők számára lettek kifejlesztve, panaszaik enyhítése érdekében.

A GUM Sensivital+ szájvíz (300 ml) továbbfejlesztett, alkoholmentes formulája csökkenti a fogérzékenységet és véd a fogszuvasodás ellen.

Szájvíz használata különösen javasolt, ha a szájüreg hátsó területeinek tisztán tartása akadályozott, hiszen a szájöblögető mindenhová eljut.

A GUM Sensivital szájvíz fluoridtartalma (250 ppm) erősíti a fogzománcot, véd a fogszuvasodástól. A csökkentett fluoridtartalom miatt nem jelent problémát a más forrásból való fluoridbevitel.

Kalciumot és izomaltot tartalmaz, melyek szintén segítenek a fog szerkezetének megerősítésében. Antiplakk formulája (CPC) segít megakadályozni a lepedék fogfelszínre tapadását.

A Gum Sensivital+ szájvíz segít a fognyaki érzékenység enyhítésében.

Frissítő borsmenta aromája üdévé teszi a leheletet.

Alkoholmentes, parabénmented, SLS-mentes formula.

 

A fogérzékenység kialakulása

Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogidegekhez vezető dentincsatornák szabaddá válnak, és elvezetik a hideg-meleg ételekből származó ingereket a fogidegekhez. Ilyenkor éles, nyilalló fájdalmat érzünk.

Fogérzékenységtől a világ lakosságának tetemes része szenved. Hátterében nem csak a fogszuvasodás, hanem az íny visszahúzódása is állhat. Ha a fogíny nem tapad elég szorosan a fogzománcra, akkor az addig védett dentincsatornák szabaddá válnak és kialakul a fogérzékenység.

A fogérzékenység kezelésének fontos lépése a megfelelő vitaminokból és ásványi anyagokból összeállított, nagyon enyhe dörzshatású fogkrém valamint puha sörtéjű fogkefe használata.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta, fogmosást követően. Az optimális hatás érdekében szájvíz használata után ne öblögessen vízzel. Ha panaszai tartósan is fennállnak, keresse fel kezelőorvosát!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Alkoholtartalom

nincs

Bio

nem

Fluoridtartalom

250 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

300 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Sensivital+ szájvíz fogérzékenységre” értékelése elsőként