Biorepair szájvíz

3 199 Ft

Elfogyott

Leírás

Az olasz Biorepair termékcsalád kizárólag a fogérzékenység csökkentésére és a fogzománc egészséges szerkezetének visszaállítására kínál megoldást.

A Biorepair szájvíz (500 ml) használata állandó és hatékony védelmet kínál a plakk- és fogkőképződés, valamint a fogszuvasodás kialakulása ellen.

A Biorepair szájvíz egy valói „folyékony fogkrém”, az egyetlen, magas microRepair koncentrációjú szájvíz.

A szabadalmaztatott microRepair technológia és a szájvíz cink PCA tartalma nem csak antiszeptikus hatással bír, de segíti a fogzománc regenerálódását is, ezáltal enyhíti a fogérzékenységet.

Egyedi viszkozitását úgy alakították ki, hogy jobban odatapadjon a fogzománcra, ezáltal elnyújtsa az aktív összetevők hatását a szájüregben.

A Biorepair szájvíz 4 területen fejti ki hatását:

1. Regenerálja és védi a fogzománcot: a Biorepair szájvíz microRepair formulájának köszönhetően bioaktív hidroxiapatit részecskéket tartalmaz, melyek helyreállítják a fogzománc épségét és megvédik azt még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is.

2. Meggátolja a plakk- és fogkőképződést, a fogszuvasodás kialakulását: hála a microRepair formulában található cink ionoknak és a cink PCA molekulának, a Biorepair szájvíz antiszeptikus hatású, meggátolja a baktériumok elszaporodását, ezáltal csökkenti a plakk és fogkőképződést, valamint megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását.

3. Felveszi a küzdelmet a dentin hiper-érzékenységgel: segít visszaállítani a fogzománc természetes védekezőrendszerét a fogérzékenységgel szemben. Mindennapos használat mellett a Biorepair szájvíz lezárja a nyitottá vált dentincsatornákat ezáltal csökkenti a fogérzékenység okozta éles fájdalmat, kellemetlenséget.

4. Megvédi a fogínyt: a cink PCA antibakteriális tulajdonságának köszönhetőn csökkenti az íny vonalánál felhalmozódó baktériumok mennyiségét, így megakadályozza az ínygyulladás kialakulását az íny vonalánál és a fogközökben is.

Mivel a Biorepair szájvíz nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja a szájüreget, nem irritálja a nyálkahártyát. Nem tartalmaz klór-hexidint sem, ami elszínezhetné a fogakat.

Összetevők: Aqua, Sorbitol, Glycerin, Xylitol, Cellulose Gum, Zinc PCA, Zinc Hydroxyapatite*, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Silica, Ricinus Communis Seed Oli, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Mentha Arvensis Leaf Oil, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Saccharin, Tromethamine, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Limonene. *microRepair®

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta kétszer-háromszor, fogmosás után. Nem szükséges a Biorepair szájvizet felhígítani.
Mivel a Biorepair szájvíz nem tartalmaz fluoridot, már 6 éves kor alatt is használható.

 

A BIOREPAIR TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A fogak étkezési, szájápolási szokásainknak és a természetes öregedési folyamatnak köszönhetően folyamatosan ki vannak téve a kopás, sérülés veszélyének.

Az erodált, meggyengült fogzománc és az íny visszahúzódása miatt fogérzékenység alakulhat ki, ráadásul az ásványi anyagokból hiányt szenvedő fogzománcon sokkal hamarabb indul meg a fogszuvasodás is.

A Biorepair által kifejlesztett microRepair technológia cink-hidroxiapatit részecskéi behatolnak a fogzománc legapróbb nano repedéseibe, összekapcsolódnak a fogzománc szerkezetével, ezáltal visszaállítják a fogfelszín károsodását, megelőzve a fogszuvasodást, enyhítve a fogérzékenységet.

A Biorepair termékek hatékonyságát a Bolognai Egyetem klinikai vizsgálatai is bizonyítják.

biorepair termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Alkoholtartalom

nincs

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

500 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biorepair szájvíz” értékelése elsőként