Splat JUNIOR fogtisztító hab kalciummal és tejenzimekkel 50 ml

2 599 Ft

Elfogyott

Leírás

A gyerekek fogzománca nagyon sérülékeny. Különös veszélyt jelentenek a magas cukortartalmú ételek és italok, azonban nem minden esetben van lehetőség ezek fogyasztása után normál fogmosásra.

Ilyen esetekben jelent tökéletes megoldást a SPLAT JUNIOR Magic szájhab, mely hatékonyan tisztítja a fogzománcot, kalciummal telíti azt, így véd a fogszuvasodás ellen.

Az egyedülálló és szabadalmaztatott LUCTATOL® rendszer tejenzimekkel és a japán édesgyökérrel kombinálva véd a baktériumok ellen, gátolja a plakk kialakulását.

Használata nem helyettesíti a mindennapi fogmosást, viszont tökéletes megoldást nyújt a napközbeni étkezések után. A hab bárhol használható, akár az iskolában és utazás közben is.

A Splat Junior fogtisztító hab használatakor a pumpa édes habbá alakítja a folyadékot. Az apró buborékok eljutnak a legnehezebben elérhető helyekre és eltávolítják a lerakódásokat illetve a lepedéket, ezért fogszabályzót viselők számára is nagy segítséget nyújt.

A Splat Junior tisztító habot 0 éves kortól, tehát életkori megkötés nélkül ajánlja a gyártó, viszont a habot lenyelni nem lehet, használat után ki kell köpni, így csak olyan gyerekeknél használjuk, akik erre már képesek. Használata 8 éves korig mindenképpen felnőtt felügyeletet igényel.

A SPLAT Junior tisztító hab  nem tartalmaz fluoridot, nátrium-lauril-szulfátot (SLS-t), szacharint.

Összetevők:

Aqua, sorbit, maltooligozil-glükozid, hidrogénezett keményítő-hidrolizátum, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, VP/VA kopolimer, kalcium-laktát, glicerin, kálium-tiocianát, laktoferrin, laktoperoxid, glükóz-oxididáz, glükóz-pentaacetát, mentil-laktát, PPG-26-butet-26, dikálium-glicirrhizát, nátrium-metil-paraben, aromás, kreatin, nátrium-lauril-szarkozinát, dinátrium-EDTA, glicirrhiza Glabra, Arginin, citromsav, limonén.

Fluoridmentes termék.

Használati útmutató:

Pumpáljon 2-3 adag habot közvetlenül a szájba, ott oszlassa szét, majd 20 másodperc múlva köpje ki. Használat után ne öblítse ki száját vízzel.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Életkori ajánlás

0-12 év

Fluoridtartalom

nincs

Kiszerelés

50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Splat JUNIOR fogtisztító hab kalciummal és tejenzimekkel 50 ml” értékelése elsőként