Mosoly Box Halitosis

8 499 Ft

Elfogyott

Leírás

Mosoly Box Halitosis a kellemetlen lehelet megszüntetéséhez.

A Mosoly Box Halitosis darabjait úgy válogattuk össze, hogy használatukkal hatékonyan tudd megszüntetni a kellemetlen leheletet.

A szájszag hátterében számos probléma állhat, de leggyakrabban mégis a nem megfelelő szájhigiénia okozza a panaszokat. A szájszag megszüntetésekor kulcsfontosságú a megfelelő fogkrém és szájöblítő használata valamint a nyelv és a fogak alapos lepedékeltávolítása.

A MOSOLY BOX HALITOSIS TARTALMA:

– GUM Halicontrol foggél (75 ml):
A GUM Halicontrol foggél semlegesíti a kellemetlen leheletet okozó, kénvegyületeket termelő baktériumokat a szájüregben. Tartós hűsítő hatást biztosít, nem szárítja a szájüreget. Véd a fogszuvasodástól.

– Curaprox CS1560 soft fogkefe:
1560 db puha Curen sörtéből felépülő feje puha, mégis alapos lepedékeltávolítást tesz lehetővé. Kompakt méretű feje könnyen irányítható a hátsó területeken is. Garantált svájci minőség.

– GUM Halicontrol pasztilla:
A GUM Halicontrol pasztilla polifenolt és növényi enzimeket tartalmaz, melyek fokozzák a természetes nyáltermelést és semlegesítik a baktériumokat. Redős, nyelvtiszító felület. Feketeribizli-menta ízesítés.

– Halita nyelvkaparó:
Kétoldalas kialakítású, ívelt formájú nyelvkaparó, mellyel eltávolítható a nyelvre tapadt bakteriális lepedék. Segít a lehelet frissítésében, a bakteriális plakk csökkentésében.

– Buccotherm szájspray (15 ml):
Castera-Verduzan termálvizet tartalmazó szájspray, mellyel azonnal felfrissíthető a lehelet. A termálvíz lúgos kémhatása révén segít visszaállítani a szájüreg pH értékét étkezések után. Frissítő, mentolos aroma.

– GUM Halicontrol szájvíz (30 ml):
Kifejezetten a kellemetlen lehelet megszüntetésére kifejlesztett szájvíz. Alkoholmentes, nem szárítja a szájüreget, segít semlegesíteni a baktériumokat, miközben kellemes ízével felfrissíti a leheletet.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Kövesd a gyártók által feltüntetett használati útmutatókat. Kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Rendeltetés

Sörte

Szín

Ízesítés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosoly Box Halitosis” értékelése elsőként