Mosoly Box Gingival

8 499 Ft

Elfogyott

Leírás

Mosoly Box Gingival az érzékeny, gyulladt fogíny mindennapos ápolásához.

A Mosoly Box Gingival darabjait úgy válogattuk össze, hogy otthoni körülmények között is professzionálisan, magas minőségű termékekkel ápolhasd a szájüregedet, külön figyelmet szentelve az érzékeny fogínyednek.

A gyulladásra hajlamos, gyakran vérző fogíny hatékony ápolásához és a gyulladás mielőbbi megszüntetéséhez fontos, hogy speciális szájápolási termékeket használjunk, melyek segítenek a baktériumok elpusztításában, mégis gyengédek a fogínyhez.

A MOSOLY BOX GINGIVAL TARTALMA:

– GUM Paroex 0.06 foggél (75 ml):
A 0.06 %-os klór-hexidin, és 0.05 %-os cetilpiridium-klorid koncentrációval rendelkező fogkrém antibakteriális tulajdonságai révén segít megszüntetni az ínygyulladást. Összetevői révén nem csak elpusztítja a fogzománcon és ínyen felhalmozódó plakkot, de meggátolja annak újbóli kialakulását is. B-, és E-vitamint tartalmaz, melyek erősítik, vitalizálják a fogíny lágyszöveteit.

– Perio-Aid 0.12 szájspray (50 ml):
0,12 %-os koncentrációjú klórhexidinnel és cetilpiridium-kloriddal segít enyhíteni az ínygyulladást. A spray könnyen irányítható, így a legnehezebben elérhető helyekre is eljuttathatjuk az antiszeptikus anyagot. Alkohol- és gluténmentes, nem csíp, nincsen kellemetlen íze. Alkalmas implantáció, foghúzás utáni fertőtlenítéshez is.

– TePe Gentle Care fogkefe:
Különösen sűrű és puha sörtéi alapos lepedékeltávolítást tesznek lehetővé, azonban kímélik az érzékeny, gyulladt fogínyt. Keskeny feje kényelmes használatot tesz lehetővé.

– SPLAT epres duzzadó fogselyem (30 m):
A gyulladáscsökkentő hatású kardamom olajjal bevont fogselyem szála használat közben megduzzad, így a szélesebb fogközökből, a gyulladt területekről is hatékonyan eltávolítja a lepedéket. Puha szövet szál, ami nem sérti meg a fogínyt. Kellemes eper ízesítés.

– Curasept ADS 212 szájöblítő (30 ml):
0,12 %-os klórhexidin koncentrációjú, antiszeptikus szájöblítő, ami a nehezen elérhető helyeken is megbontja a bakteriális plakkot. Alkoholmentes, nem irritálja a nyálkahártyát. Termékminta!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Kövesd a gyártók által feltüntetett használati útmutatókat. Kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz!

0/5 (0 Reviews)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosoly Box Gingival” értékelése elsőként