BioXtra gél szájszárazságra

2 499 Ft

Elfogyott

Leírás

A belga BioXtra termékek speciálisan a szájszárazság irányított, otthoni kezelésére születtek.

A BioXtra hidratáló gél (40 ml) használatával a szájszárazságot gyorsan, koncentráltan szüntethetjük meg, fenntartva a szájüreg normál egyensúlyát.

A BioXtra hidratáló gél gyors és hatékony enyhülést hoz a kiszáradt szájüregnek, így használata különösen hasznos lehet éjszaka, amikor amúgy is csökken a nyáltermelésünk. Amennyiben alvás közben is hidratált marad a szájüregünk, reggel sokkal frissebb lehelettel ébredünk.

Speciális baktériumölő és hidratáló összetétele segít a szájüreg pH értékének fenntartásában, semlegesítve az elfogyasztott ételek és italok okozta savasságot.

A BioXtra hidratáló gél viszkózus bevonatot képez a szájüregben, így hosszú órákon keresztül képes hidratálni a nyálkahártya sejtjeit.

Használatával kellemes, egészséges szájüregi érzet alakítható ki, ráadásul a BioXtra hidratáló gél xilit tartalma révén segít a fogszuvasodást okozó baktériumok elleni küzdelemben is.

A gél használata segít a Candida albicans gombafaj elszaporodásának megakadályozásában, csökkentve a szájgomba/szájpenész kialakulásának esélyét.

Használata az alábbi esetekben javasolt:

– szájszárazság,
– műfogsor viselete,
– cukorbetegség.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
A szájszárazság súlyosságától függően bőségesen kenjen a gélből az ínyére vagy a műfogsor alá (ha kivehető protézist visel). Ismételje meg a folyamatot a panaszok újbóli jelentkezésekor, egyéni igényei szerint.
A BioXtra gél kifejezetten ajánlott éjszakai használatra.

 

A BIOXTRA TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A nyálnak kiemelt szerepe van a szájüregben, bár gyakran háttérbe szorul szájüregünk természetes védekezőképessége. Csak akkor értékelődik fel a nyál szájüregi szerepe, ha hiányt szenvedünk belőle, azaz szájszárazságtól szenvedünk.

Szájszárazságot hosszabb-rövidebb időn keresztül bárki tapasztalhat, azonban vannak olyan kóros esetek, amikor főként belső (gyógyszeres kezelések, hormonális változások vagy autoimmun betegség miatt) eredetű problémák hosszú időn át fennálló szájszárazságot okoznak. /Kutatások szerint minden 5. embert érint a szájszárazság./

Az elhúzódó szájszárazság meggátolja szájüregünk természetes tisztulási képességét, ezáltal a baktériumok elszaporodnak, az ásványi anyagok beépülése (a fogzománc remineralizációja) mérséklődik, így hamar kialakul a fogszuvasodás, az ínygyulladás vagy a kellemetlen szájszag.

Az új generációs BioXtra termékek segítenek leválasztani a bakteriális filmréteget (plakkot) a szájüregen belül, ezáltal antibakteriális összetevőik megsemmisítik és lemossák a baktériumokat. A természetes tisztulási folyamat előidézésének kulcsa a colostrum kivonat.

A BioXtra termékek egyedi összetétele ráadásul olyan természetesen előforduló nyál-komponenseket tartalmaz, melyek segítenek kiegészíteni a szájüreg természetes (immunizált és nem-immunizált) antibakteriális folyamatait.

A BioXtra termékek mindennapos, rendszeres használata segít enyhíteni a szájszárazság okozta tüneteket, így visszaállítható a szájüreg természetes egyensúlya.

bioxtra termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Ízesítés

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

40 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioXtra gél szájszárazságra” értékelése elsőként