Dr. Brux Sport fogvédő sportoláshoz

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Az Olaszországban készülő Dr. Brux fogvédők professzionális védelmet biztosítanak a fogaknak, miközben viseletük kényelmes.

A Dr. Brux Sport fogvédő speciális védelmet biztosít a fogaknak és az állcsontnak sportolás közben. Viseletével elkerülhetők a nem kívánatos sérülések, az állkapocs vagy nyakfájdalom, javul az egyensúlyérzék.

A fizikai aktivitást vagy koncentrációt igénylő sportok közben vagy amikor túl nagy erőhatások érik a koponyát (pl. motorozás közben), előfordulhat, hogy akaratlanul is összeszorítjuk az alsó- és felső állkapcsot, ami megnövekedett terhelést ró a fogakra.

A hosszú ideig tartó szorítás előidézheti a fogak megkopását, berepedezését, ráadásul felesleges terhelést ró az állcsontra és az állkapocs izmaira is.

A Dr. Brux Sport fogvédő kétféle keménységű szervezetbarát anyag kombinációjából áll. Viselete 3 mm vastag védőréteget helyez a felső és az alsó fogsor közé, ezáltal megakadályozza a két fogsor egymásra nehezedését, összeszorítását.

Mivel a fogvédőt az alsó fogsorra helyezzük, így a belső puhább réteg kellemesen körülöleli az alsó fogsort, míg a külső keményebb felület megfelelő alátámasztást nyújt a felső állcsontban ülő fogak számára.

A Dr. Brux Sport fogvédő háromféle színben érhető el:

– fehér,
– piros,
– háromszínű (piros-fehér-zöld).

Minden fogvédőhöz higiénikus tárolódoboz és a lenyomatvételhez szükséges műanyag kanál is mellékelve van.

Talmácsi Gábor világbajnok motorversenyző véleménye a termékről:

dr brux sport fogvedo talmacsi gabor„Tavaly nyár végén kerültem kapcsolatba a Brux cég képviselőivel, akik még a Scot Honda csapatnál kerestek meg. Azt mondták van egy termékük, amely segíteni tud nekem abban, hogy jobban menjen a motorozás, és a versenyekre való felkészülés. Mindig nyitott vagyok az újdonságokra, gondoltam kipróbálom a Brux Sportot. Nem bántam meg, mivel elmúltak a folytonos nyaki izom panaszaim, amelyek a féktávon való önkénytelen erős fogösszeszorításoktól alakultak ki. Ugyanezen problémától koptak le a hátsó fogaim is, és erre is megoldás jelentett a Brux. Dr Andrea Pelosi a termék kifejlesztője azt is bebizonyította számomra, hogy az egyensúlyi helyzetem is javul, ha a számban van a Brux Sport. Arra is bizonyságot kaptam, hogy nagyobb erőkifejtésre vagyok képes a termék használatakor. Azóta rendszeresen használom a Brux Sportot, már zavarna, ha motorozás közben vagy az edzések során ne lenne a számban.”

Talmácsi Gábor

 

A Dr. Brux Sport fogvédő által nyújtott előnyök:

könnyedén személyre szabható: csak tartsuk néhány másodpercig forró vízben, majd harapjunk rá, így a fogvédő felveszi fogsorunk egyedi formáját.

újra formázható: a fogvédő bármikor újraformázható, így mindig kényelmes viseletet biztosít,

AIR-3 technológia: három szellőzőnyílás segíti a jobb szellőzést,

antiallergén: termoplasztikus, biokompatibilis anyagból készül, nem tartalmaz akril- vagy szilikon származékot.

könnyű tisztán tartani és tárolni,

100% olasz gyártmány: a Dr. Brux fogvédőket Olaszországban tervezik, fejlesztik és gyártják,

– több mint 5000 olasz fogorvos és 200 000 felhasználó tapasztalata áll a termék mögött.

A Dr. Brux Sport fogvédő hatékonyságának titka

A Dr. Brux Sport fogvédő viseletekor egy puha védőréteg kerül az alsó és a felső fogsor közé.

A Dr. Brux Sport fogvédő olyan vastagsággal rendelkezik, ami segít nyugalmi állapotba helyezni az állkapcsokat, ezáltal csökken a sportolás közben fellépő izommerevség és nyomás.

Minden fogvédő biokompatibilis, szervezetbarát termoplasztikus anyagból készül, két különböző keménységű rétegből.

A külső, puhább réteg kellemesen körülöleli a fogakat és a fogínyt, stabilitást valamint kényelmet biztosítva a fogsornak.

A belső, keményebb réteg megfelelő alátámasztás biztosít, megakadályozva a fogszorítás közben kialakuló sérüléseket, enyhítve a fogsorok között fellépő erőhatásokat.

FONTOS! A fogvédőt kizárólag fogváltáson átesett gyermekek és felnőttek használhatják, tejfogak esetén nem alkalmazható.

DR. BRUX SPORT FOGVÉDŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1. Illessze a fogvédőt a mellékelt műanyag kanálba és rögzítse.

dr brux hasznalat 1

2.Mielőtt mintát venne a fogazatáról, a még száraz fogvédőt vegye be a szájába és ismerkedjen vele, hogy a lenyomatvételnél már kellő határozottsággal tudjon a fogvédőre harapni.

3. Mártsa forró vízbe a fogvédőt és tartsa benne maximum 17-18 másodpercig. Ennél tovább semmiképp ne tartsa forró vízben a Dr. Brux fogvédőt, mert így elveszítheti a termék a formáját.

dr brux hasznalat 2

4. Vegye ki a fogvédőt a forró vízből, majd rázza le róla a vizet. Így nem hűl ki túlságosan, de már nem olyan forró, hogy megégesse a száját.

5. Az ujjaival óvatosan húzza szét a fogvédő széleit, megbizonyosodva róla, hogy a fogvédő ív egyetlen résznél sem hajlik befelé, így véletlenül sem fog ráharapni lenyomatvételkor.

6. Helyezze az alsó fogsorra a még meleg Dr. Brux Sport fogvédőt, harapjon rá határozottan, majd csukja be a száját, hogy vákuum keletkezzen, így minél pontosabb lehessen a lenyomatvétel. Tartsa a fogvédőt a szájában legalább 1 percig, közben az ujjaival nyomkodja meg kívülről a fogvédő ívet, hogy minél tökéletesebben illeszkedjen a fogsorára.

dr brux hasznalat 3

7. Vegye ki a fogvédőt a szájából és helyezze hideg vízbe, legalább 2 percre. Ha a fogvédő teljesen kihűlt, vegye ki belőle a kanalat – a fogvédő készen áll a használatra.

8. Ha a fogvédő nem illeszkedik megfelelően, ismételje meg a folyamatot egy kicsit körültekintőbben.

 

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Szín

fehér, piros, háromszínű

Márka

Szín

,

Rendeltetés

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db fogvédő + tartó doboz + lenyomatvételi kanál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dr. Brux Sport fogvédő sportoláshoz” értékelése elsőként