Dr. Brux Bite éjszakai fogvédő

20 899 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 209 törzsvásárlói pontot!

Kategória: Címke:

Leírás

Az Olaszországban készülő Dr. Brux fogvédők professzionális védelmet biztosítanak a fogaknak, miközben viseletük kényelmes.

A Dr. Brux Bite éjszakai fogvédő azok számára lett kifejlesztve, akik esténként önkéntelenül csikorgatják a fogaikat, ezáltal feleslegesen koptatják és károsítják azokat.

Mivel éjszaka alvás közben nem tudjuk kontrollálni a fogaink által kifejtett nyomást, a stressz és idegi nyomás okozta fogszorítás és fogcsikorgatás maradandó és súlyos kárt tehet a fogakban (pl. fogak kopása, berepedezése, törése).

A stressz csökkentésén túl az éjszakai fogcsikorgatás ellen sajnos nem létezik hatékony gyógymód, viszont a fogszorítás okozta panaszokat minimálisra csökkenthetjük megfelelő fogvédő használatával.

A Dr. Brux Bite éjszakai fogvédő könnyedén igazodik fogsorunk egyedi formájához, így használata kényelmes és biztonságos.

A Dr. Brux Bite éjszakai fogvédő kétféle színben érhető el:

– átlátszó,
– kék,

Minden fogvédőhöz higiénikus tárolódoboz és a lenyomatvételhez szükséges műanyag kanál is mellékelve van.

 

A Dr. Brux Bite fogvédő által nyújtott előnyök:

könnyedén személyre szabható: csak tartsuk néhány másodpercig forró vízben, majd harapjunk rá, így a fogvédő felveszi fogsorunk egyedi formáját.

újra formázható: a fogvédő bármikor újraformázható, így mindig kényelmes viseletet biztosít,

AIR-3 technológia: három szellőzőnyílás segíti a jobb szellőzést,

antiallergén: termoplasztikus, biokompatibilis anyagból készül, nem tartalmaz akril- vagy szilikon származékot.

könnyű tisztán tartani és tárolni,

100% olasz gyártmány: a Dr. Brux fogvédőket Olaszországban tervezik, fejlesztik és gyártják,

– több mint 5000 olasz fogorvos és 200 000 felhasználó tapasztalata áll a termék mögött.

A Dr. Brux Bite éjszakai fogvédő hatékonyságának titka

A Dr. Brux Bite éjszakai fogvédőt egész este a felső fogsorra illesztve viselhetjük, ezáltal egy puha védőréteg kerül az alsó és a felső fogsor közé.

A Dr. Brux Bite fogvédő olyan vastagsággal rendelkezik, ami segít nyugalmi állapotba helyezni az állkapcsokat, ezáltal csökken az izommerevség és a fellépő nyomás alvás közben.

Minden fogvédő biokompatibilis, szervezetbarát termoplasztikus anyagból készül, két különböző keménységű rétegből.

A külső, puhább réteg kellemesen körülöleli a fogakat és a fogínyt, stabilitást valamint kényelmet biztosítva a fogsornak.

A belső, keményebb réteg megfelelő alátámasztás biztosít, megakadályozva a fogcsikorgatás közben kialakuló sérüléseket, enyhítve a fogsorok között fellépő erőhatásokat.

FONTOS! Az éjszakai fogvédőt kizárólag fogváltáson átesett gyermekek és felnőttek használhatják, tejfogak esetén nem alkalmazható.

DR. BRUX BITE ÉJSZAKAI FOGVÉDŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1. Illessze a fogvédőt a mellékelt műanyag kanálba és rögzítse.

dr brux hasznalat 1

2.Mielőtt mintát venne a fogazatáról, a még száraz fogvédőt vegye be a szájába és ismerkedjen vele, hogy a lenyomatvételnél már kellő határozottsággal tudjon a fogvédőre harapni.

3. Mártsa forró vízbe a fogvédőt és tartsa benne maximum 6-7 másodpercig. 8 másodpercnél semmiképp ne tartsa forró vízben a Dr. Brux fogvédőt, mert így elveszítheti a formáját.

dr brux hasznalat 2

4. Vegye ki a fogvédőt a forró vízből, majd rázzuk le róla a vizet. Így nem hűl ki túlságosan, de már nem olyan forró, hogy megégesse a száját.

5. Az ujjaival óvatosan húzza szét a fogvédő széleit, megbizonyosodva róla, hogy a fogvédő ív egyetlen résznél sem hajlik befelé, így véletlenül sem fog ráharapni lenyomatvételkor.

6. Helyezze a szájába a még meleg Dr. Brux Bite éjszakai fogvédőt, harapjon rá határozottan, majd csukja be a száját, hogy vákuum keletkezzen, így minél pontosabb lehessen a lenyomatvétel. Tartsa a fogvédőt a szájában legalább 1 percig, közben az ujjaival nyomkodja meg kívülről a fogvédő ívet, hogy minél tökéletesebben illeszkedjen a fogsorára.

dr brux hasznalat 3

7. Vegye ki a fogvédőt a szájából és helyezze hideg vízbe, legalább 2 percre. Ha a fogvédő teljesen kihűlt, vegye ki belőle a kanalat – a fogvédő készen áll a használatra.

8. Ha a fogvédő nem illeszkedik megfelelően, ismételje meg a folyamatot egy kicsit körültekintőbben.

 

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

, , ,

Rendeltetés

Anyag

műanyag

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db fogvédő + tartó doboz + lenyomatvételi kanál

Dr. Brux Bite éjszakai fogvédő termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Lakics Gáborné

    Még nem rendeltem meg, de hamarosan fogom. A leírás alapján, kiváló.

Mondd el a véleményed