Buccotherm BIO Organikus gyerekfogkrém, erdei gyümölcsös (3+)

1 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 15 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A francia Buccotherm szájápolási termékek speciális termálvíz tartalmuknak köszönhetően természetes módon ápolják a szájüreget, gyengéden megóvva annak egészségét.

A Buccotherm Organikus gyerekfogkrém (50 ml) kiemelkedő összetételének köszönhetően „ORGANIKUS” Ecocert minősítéssel rendelkezik.

Castera-Verduzan termálvíz tartalmának és lúgos pH értékének köszönhetően a Buccotherm Bio fluoridmentes gyerekfogkrém segít semlegesíteni a savakat és eltávolítja a fogfelszínre rakódott plakkot.

PH értéke támogatja a szájüreg nyálkahártyájának egészségét, kellemes erdei gyümölcsös aromája pedig a gyermekek számára is vonzó.

A Buccotherm BIO fluoridmentes fogkrém nem tartalmaz SLS-t, alkoholt, parabént, szacharint és mesterséges ízesítő anyagokat.

Összetételének 98,9%-a teljesen természetes forrásból származik, összetételének 20%-a pedig organikus gazdálkodásból.

Használata 3 éves kortól ajánlott.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. 6 éves korig a fogmosáshoz szülői felügyelet ajánlott.

A BUCCOTHERM TERMÉKEK ÖSSZETÉTELE

A Buccotherm termékekhez a francia Castéra-Verduzan termálvizet használják, mely elismerten jótékony hatással van a szájüregre.

A különböző geológiai rétegeken keresztül feltörő termálvíz gazdag ásványi sókban és nyomelemekben –  1 liter 180°C-os termálvíz összesen 1301 mg ásványi sót és nyomelemet tartalmaz:

– Szulfátok: 662 mg
– Hidrogén-karbonátok: 262 mg
– Kalcium: 196 mg
– Nátrium: 76,6 mg
– Kloridok: 59 mg
– Magnézium: 57,6 mg
– Fluoridok, vas, stroncium, litium: 3,9 mg

Ez a szulfátokban, kalciumban és magnéziumban gazdag termálvíz különleges terápiás tulajdonságokkal bír, amit kiválóan sikerült hasznosítani a Buccotherm termékekben.

A felszínre törő termálvizet először gondos laboratóriumi vizsgálatoknak vetik alá, s csak ezután kerül a három feldolgozó manufaktúra egyikébe.

A világon egyedülálló módon a Buccotherm termékek lúgos pH értékük (pH:8,1) révén segítenek felvenni a harcot a szájszárazsággal, ami a fogszuvasodás egyik fő okozója.

Számos klinikai tanulmány (Párizs, Toulouse, Bordeaux) bizonyította már a Buccotherm termékek jótékony hatását a fogínyre és a fogakra.

A Buccotherm termékek hármas hatása:

– Gazdag ásványi sókban és nyomelemekben: gyógyító, nyugtató, remineralizáló tulajdonság,
– Oxigénnel telített: magas oxigéntartalma antibakteriális hatással bír (elpusztítja a káros anaerob baktériumokat),
– Lúgos pH értékű: a lúgos, 8,1-es pH érték csökkenti a szájüreg savasságát, ami felborítja a száj normál ökoszisztémáját.

Layout 1

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

igen

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

3-12

Kiszerelés

50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Buccotherm BIO Organikus gyerekfogkrém, erdei gyümölcsös (3+)” értékelése elsőként