Biorepair Junior fogkrém 0+

1 399 Ft

Elfogyott

Leírás

Az olasz Biorepair termékcsalád kizárólag a fogérzékenység csökkentésére és a fogzománc egészséges szerkezetének visszaállítására kínál megoldást.

A Biorepair Junior fogkrém (50 ml) már 0 éves kortól használható, gyermekbarát összetétele nem tartalmaz károsító anyagokat.

A Biorepair Junior fogkrém a szabadalmaztatott microRepair formulának (15%-os koncentráció) köszönhetően megvédi a gyermekek fogazatát a plakk-képződéstől és a bakteriális támadásoktól.

Rendszeres használata segít meggátolni a gyermekkori fogszuvasodás kialakulását és erőssé, egészségessé teszi a fogakat.

A Biorepair Junior fogkrém aktív összetevőinek koncentrációja megegyezik a felnőtt Biorepair fogkrémekben található koncentrációval, hiszen a tejfogaknak ugyanolyan védelemre van szüksége a cukrokkal és savakkal szemben, mint a maradó fogaknak.

Kellemes eper ízét azonnal megszeretik a gyermekek.

A Biorepair Junior fogkrém nem tartalmaz parabéneket, SLS-t és fluoridot.

Összetevők: Aqua, Glycerin, Zinc Hydroxyapatite*, Sorbitol, PEG-32, Silica, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Fragaria Vesca Juice, Mentha Piperita Oil, Sodium Saccharin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Anethole, Menthol.*microRepair®

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
2 éves korig használja naponta egyszer, 2 éves kortól már naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. 6 éves korig minden fogmosáshoz szülői felügyelet ajánlott.

 

A BIOREPAIR TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A fogak étkezési, szájápolási szokásainknak és a természetes öregedési folyamatnak köszönhetően folyamatosan ki vannak téve a kopás, sérülés veszélyének.

Az erodált, meggyengült fogzománc és az íny visszahúzódása miatt fogérzékenység alakulhat ki, ráadásul az ásványi anyagokból hiányt szenvedő fogzománcon sokkal hamarabb indul meg a fogszuvasodás is.

A Biorepair által kifejlesztett microRepair technológia cink-hidroxiapatit részecskéi behatolnak a fogzománc legapróbb nano repedéseibe, összekapcsolódnak a fogzománc szerkezetével, ezáltal visszaállítják a fogfelszín károsodását, megelőzve a fogszuvasodást, enyhítve a fogérzékenységet.

A Biorepair termékek hatékonyságát a Bolognai Egyetem klinikai vizsgálatai is bizonyítják.

biorepair termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Életkori ajánlás

0-12

Kiszerelés

50 ml

Biorepair Junior fogkrém 0+ termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Berkiné Bartók Zsuzsanna

    A kis fiam két éves ezt használjuk. szeret vele fogat mosni.

Mondd el a véleményed