GUM Sensivital+ foggél fogérzékenységre

2 199 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 22 törzsvásárlói pontot!

Leírás

Az amerikai GUM termékcsalád professzionális szájápolási termékeket kínál, a legkülönfélébb szájüregi sajátosságokhoz alkalmazkodva.

A GUM Sensivital termékek az érzékeny fogakkal, visszahúzódott fogínnyel rendelkezők számára lettek kifejlesztve, panaszaik enyhítése érdekében.

A GUM Sensivital+ foggél (75 ml) kifejezetten a fogérzékenység enyhítésére és megelőzésére született, fokozva a szájüreg természetes védekezőképességét.

Speciális, továbbfejlesztett formulája segít lezárni a dentincsatornákat, ezáltal enyíti a fogérzékenységet.

Fluoridot, izomaltot és narancshéj-kivonatot tartalmazó formulája erősíti a fogzománcot, ellenállóbbá téve a fogszuvasodással szemben.

Anti-plakk rendszere megakadályozza a baktériumok elszaporodását a fogzománcon.

Kellemes borsmenta ízesítése friss, tiszta érzetet hagy a szájban.

Nem tartalmaz parabént, alkoholt, SLS-t.

A fogérzékenység kialakulása

Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogidegekhez vezető dentincsatornák szabaddá válnak, és elvezetik a hideg-meleg ételekből származó ingereket a fogidegekhez. Ilyenkor éles, nyilalló fájdalmat érzünk.

Fogérzékenységtől a világ lakosságának tetemes része szenved. Hátterében nem csak a fogszuvasodás, hanem az íny visszahúzódása is állhat. Ha a fogíny nem tapad elég szorosan a fogzománcra, akkor az addig védett dentincsatornák szabaddá válnak és kialakul a fogérzékenység.

A fogérzékenység kezelésének fontos lépése a megfelelő vitaminokból és ásványi anyagokból összeállított, nagyon enyhe dörzshatású fogkrém valamint puha sörtéjű fogkefe használata.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. Ha panaszai tartósan is fennállnak, keresse fel kezelőorvosát!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1490 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GUM Sensivital+ foggél fogérzékenységre” értékelése elsőként