Apadent Sensitive fogkrém fogérzékenységre nano-hidroxiapatittal (60 g)

4 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 45 törzsvásárlói pontot!

Leírás

A japán Apadent Sensitive fogkrém (60 g) orvosi nano-hidroxiapatit tartalma révén erősíti a fogzománcot, miközben kálium-nitrát tartalma enyhíti a fogérzékenység okozta kellemetlen panaszokat.

Kiemelkedő minőségű összetétele nem csak a fogzománc szerkezetének védelmében nyújt segítséget, de a fogérzékenység és a fogíngyproblémák ellen is segít felvenni a harcot.

Komplex összetétele támogatja a fogszuvasodás megelőzését, japáncitrom hatóanyaga citrusos üdeséget ad a szájüregnek.

Az orvosi tisztaságú hidroxiapatitról bővebben:

Az orvosi tisztaságú nano-hidroxiapatit (nano<mHAP>) a kalcium-foszfát tartalmú hidroxiapatit szabadalmaztatott formája, melyet az Apadent termékeket gyártó japán Sangi vállalat jegyzett 1993-ban. Az összetevő több klinikai vizsgálaton is bizonyította hatékonyságát.

A nano méretű hidroxiapatit majdnem megegyezik a fogunk szerkezetében található hidroxiapatittal, így könnyebben beépül a fogzománcba, használata biztonságos és biokompatibilis.

A nano-hidroxiapatit három módon támogatja a fogzománc egészségét:

– Segít összegyűjteni és eltávolítani a fogzománcon felhalmozódott plakkot: nanorészecskéi megkötik a szájüregi baktériumokban és plakkban található fehérjéket, megkönnyítve azok eltávolítását a fogzománcról.

– Helyreállítja a fogzománc apró repedéseit: a kristályos szerkezetű kalciumfoszfát nanorészecskék közvetlenül helyreállítják a fogzománc demineralizált (ásványianyag-vesztett) területeit és kitöltik a fogzománc mikroszkopikus repedéseit.

– Remineralizálja a fogzománcot, megelőzve az ásványianyag-vesztett területeken meginduló fogszuvasodás kialakulását. A dentincsatornák lezárásával enyhíti a fogérzékenység okozta panaszokat.

Származási hely: Japán.

Fluoridot, parabént nem tartalmaz.

Összetétel: Aqua, Dicalcium Phsophate, Glycerin, Hydroxyapatite, Silica, Potassium Nitrate, Peg-8, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Aroma, Trimagnesium Phosphate, Pvp, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Saccharin, Glycyrrhetinic Acid, Cetylpyridinuim Chloride, Pyridoxine Hcl, Lauryl Diethylenediaminoglycine Hcl

 

Mi a különbség az Apadent és az Apagard márkák között? 

Mindkét márka gyártója ugyanaz, az eltérő megnevezés a termékek közötti gyors különbségtételt szolgálja. Míg az Apagard termékek alapvetően zománc-helyreállító és fogfehérítő tulajdonságokkal rendelkeznek, addig az Apadent olyan extra összetevőket is tartalmaz, melyek az íny egészségének fenntartását vagy a fogérzékenység enyhítését szolgálják.

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Fluoridtartalom

nincs

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Kiszerelés

60 g

Márka

Rendeltetés

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apadent Sensitive fogkrém fogérzékenységre nano-hidroxiapatittal (60 g)” értékelése elsőként