Curaprox Black is White fogkrém

8 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 85 törzsvásárlói pontot!

Leírás

Elszíneződöttek, szürkések, sárgásak a fogaid? Dohányzol, kávézol vagy sok teát, vörösbort fogyasztasz? Itt az ideje, hogy újjávarázsold a mosolyodat!

cool black is white

A Curaprox Black is White fogkrém (90 ml) nem csak különleges, de hatékony és gyengéd megoldást kínál a fogak fehérítésére.

Erős dörzsanyagok vagy műanyag részecskék nélkül, a fogzománc felszínének megóvása mellett a Curaprox Black is White fogkrémben található aktív szén hatékonyan távolítja el a fogzománc mikrorepedéseiben felhalmozódott, ételekből, italokból vagy dohányzásból származó lerakódásokat.

A Curaprox Black is White fogkrém RDA értéke 50, ami azt jelenti, hogy rendkívül gyengéd a zománchoz, nem koptatja azt feleslegesen.

A fluoriddal kiegészített formula hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodástól, hiszen megerősíti azt, ami így ellenállóbbá válik a cukrok, savak támadásával szemben.

A Curaprox Black is White fogkrémben olyan enzimeket is találunk, melyek a nyálban is megtalálhatók, így a fogkrém használatával természetes módon támogathatjuk szájüregünk védekezőképességét, elősegítve a megfelelő nyáltermelést.

A fogzománc remineralizálásában nem csak a fluorid és a megfelelő nyáltermelés nyújt segítséget, hanem a Black is White fogkrémben megtalálható 15 000 ppm hidroxi-apatit nano részecske, melyek segítenek lezárni a dentincsatornákat, meggátolva a fogérzékenység kialakulását.

Nem csak a hosszú távú, hanem az azonnali fehérítésről is gondoskodhatunk a Curaprox Black is White fogkrémmel, hiszen apró, csillámló kék részecskéi fogmosás után azonnali, látványos eredményt nyújtanak.

A Curaprox Black is White fogkrém frissítő, üde ízzel, míg a Curaprox White is Black fogkrém gyengédebb aromával készül, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő fogkrémet – a két termék minden másban megegyezik egymással.

A Curaprox Black is White fogkrém nem tartalmaz:

– SLS-t (agresszív habosítóanyagot),
– triklozánt,
– kártékony fehérítő anyagokat,
– műanyag részecskéket.

A fogkrém használata mindennaposan ajánlott, akár elektromos/szónikus, akár hagyományos fogkefével. Gazdaságos, 90 ml-es kiszerelés.

Összetevők:

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Carbon Black, Bentonite, Aroma, Decyl Glucoside, Sodium Monofluorophosphate, Cocamidopropyl Betaine, Tocopherol, Mica, Xanthan Gum, Hydroxyapatite (nano), Titanium Dioxide, Microcrystalline Cellulose, Maltodextrin, Potassium Acesulfame, Sodium Benzoate, Potassium Chloride, Potassium Sorbate, Menthyl Lactate, Methyl Diisopropyl, Propionamide, Ethyl Menthane Carboxamide, Sucrose, Zea Mays Starch, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Citrus Limon Peel Oil, Citric Acid, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Amyloglucosidase, Potassium Thiocyanatte, In Oxide, Hydrogenated Lecithin, Limonen, Cl 75815, Cl 77289.
Fluoridot tartalmaz: 1450 ppm.

 

MIÉRT PONT AZ AKTÍV SZÉN?

A fejlesztők a Curaprox Black is White/White is Black fogkrémek összeállításakor nem csak a természet, hanem a technika vívmányait is segítségül hívták.

Az aktív szén tartalmú tisztítókat ugyanis már régóta használják a tisztítás egészen speciális formájához, például amikor olyan érzékenységű felületeket kell por- és szennyeződés mentessé tenni, mint egy fényképezőgép objektívének lencséje, ahol a karcolások ejtése elfogadhatatlan.curaprox pr black is white

Az aktív szén magához vonzza a szennyeződéseket és olyan hatékonyan távolítja el azt bármilyen felületről, hogy utána semmilyen nyomot, karcolást nem hagy.

A Curaprox Black is White/White is Black fogkrém használatával az aktív szén különleges tisztítóerejét kihasználva soha nem látott gyengédséggel fehéríthetjük a fogainkat, miközben sem a fogínyben, sem pedig a fogzománcban nem teszünk kárt.

A Curaprox fogkrémek használatával nem csak szebbé varázsolhatjuk fogainkat, hanem gondoskodhatunk azok hosszú távú épségéről is.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

90 ml

Curaprox Black is White fogkrém termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    Kacsur Adrienn

    Nagyon fincsi íz, látványos hatás! 🙂

Mondd el a véleményed