Sensodyne Repair & Protect Whitening fogkrém

2 499 Ft

Elfogyott

Leírás

A Sensodyne Repair & Protect Whitening fogkrém azok számára készült, akik fogérzékenységük enyhítése mellett szeretnék, ha fogaik visszanyernék eredeti fehérségüket.

Fogérzékenység a külső hatások, a fogíny visszahúzódása vagy a fogzománc sérülése miatt alakul ki, ilyenkor a dentincsatornák szabaddá válása miatt a hideg-meleg, édes-savas élelmiszerek fogyasztásakor fellépő ingerek szabadon eljuthatnak a fogidegig, éles fájdalmat indukálva.

A Sensodyne Repair & Protect Whitening nem csak képes megszüntetni a fogérzékenységet, hanem egyedi összetétele segít helyreállítani a fogzománc sérült területeit.

Az egyedi Novamin technológia fogmosás közben foszfátot és kalciumot szabadít fel, melyek a fog természetes építőkövei, így segítenek a fogzománc megerősítésében.

Gyengéd fehérítő anyagainak hála a Sensodyne Repair & Protect Whitening kíméletesen képes helyreállítani a fogak természetes fehérségét, fluoridtartalma pedig véd a fogszuvasodás ellen.

Összetevők: Glycerin, PEG-8, Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Sodium Saccharin, Limonene

Használati útmutató

Használja napi rendszerességgel, a reggeli és esti kétperces fogmosások alkalmával.
12 éves kor alatt nem ajánlott.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sensodyne Repair & Protect Whitening fogkrém” értékelése elsőként