Pro-Whiter Regular fogkrém

3 899 Ft

Elfogyott

Leírás

A Pro-Whiter termékek a professzionális, ám kíméletes otthoni fogfehérítés eszközei. Fő céljuk a kávé, vörösbor, dohányzás okozta elszíneződések megszüntetése.

A Pro-Whiter termékcsalád két fogkrémmel büszkélkedik – a Regular fogkrémet mindennapos használatra, míg az Intensive fogkrémet heti 1-2 alkalmas használatra tervezték.

A Pro-Whiter Regular fogkrém (50 ml) innovatív összetevői, az ánizs és bergamott olajak hozzájárulnak az egészséges szájüreghez és a fehér fogakhoz.

Mindennapos használat mellett hozzájárul a fogak eredeti fehérségéhez, megszüntetve a dohányzás, a tea-, bor-, és kávéfogyasztás fogzománcon hagyott nyomait.

Hidroxi-apatit tartalma erősíti a fogzománcot, ellenállóbbá téve a fogakat a savas ételek és italok okozta támadásokkal szemben.

A Pro-Whiter Regular fogkrém nem tartalmaz: alkoholt, kalcium karbonátot, alumínium származékokat, szintetikus fehérítőanyagokat, nátrium-lauril szulfátot (SLS-t), nátrium szacharint, oldható foszfátokat, klórhexidint, triklozánt, hidrogén-peroxidot és fluoridot.

A Pro-Whiter Intensive fogkrém aktív hatóanyagai:

Hidroxi-apatit: a fogzománc alapvető alkotóeleme, képes kitölteni a fogzománc mikrorepedéseit. Használata simábbá teszi a fogzománcot, ami így ellenállóbbá teszi a fogakat a baktériumokkal szemben;

Plasdone: segít a dohányzás, tea- és kávéfogyasztás okozta elszíneződött plakk eltüntetésében;

– Baobab kivonat: hidratáló hatású, segít a szájüreg nedvesen tartásában.

Biosol: antiszeptikus, antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatóanyag, hozzájárul a fogíny egészségéhez.

Ánizs olaj: segíti az emésztést, hatékonyan frissíti a leheletet.

Nátrium-lauril szarkozinát: fogszuvasodás-gátló hatású összetevő, 90%-kal csökkenti a tejsav formálódását a szájüregben;

Bergamott olaj: stresszoldó, nyugtató hatású alapanyag.

Édesgyökér kivonat: 98%-kal csökkenti a plakk képződését, így véd a fogszuvasodás ellen, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. Az intenzívebb fehérítő hatás érdekében használjon hetente 1-2 alkalommal Pro-Whiter Intensive fogkrémet.

pro-whiter-termekcsalad

 

PRO-WHITER TERMÉKEK

A Pro-Whiter termékekben található De-Smoke Fehérítő Rendszer növényi kivonatok egyedi kombinációja révén gyengéden oldja fel a fogzománcra tapadt, baktériumokból és lepedékből álló plakkot.

Amennyiben a nap során dohányzunk, vörösbort, kávét vagy teát fogyasztunk, a fogakra tapadt plakk elszíneződhet, így téve sárgás, szürkés árnyalatúvá a fogainkat.

Édeskömény, zsálya-kivonat, gránátalma-kivonat, zöld tea-kivonat és dió-kivonat tartalma mellékhatások nélkül szünteti meg a fogakra tapadt elszíneződéseket.

A Pro-Whiter De-Smoke Fehérítő Rendszer minden Pro-Whiter termékben megtalálható.

A hagyományos fogkrémek kétféle módon képesek az elszíneződések eltávolítására: egyrészt durva, erős csiszolóhatású részecskékkel „koptatják le” a fogzománc repedéseibe ült anyagokat, azonban ez a módszer erősen károsítja a fogzománc felszínét.

A másik módszerrel ugyan lebomlik a fehérjét tartalmazó plakk, de a dohányzás, kávézás, borozás okozta pigmentált elszíneződések megmaradnak.

Az egyedi gyógynövény-kombinációt tartalmazó Pro-Whiter termékek gyengéden oldják fel a pigmentált plakkot, anélkül, hogy károsítanák a fogzománcot.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Kiszerelés

50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pro-Whiter Regular fogkrém” értékelése elsőként