O7 Active oxigénes fogfehérítő foggél (75 ml)

2 999 Ft

Elfogyott

Leírás

Az O7 Active oxigén tartalmú fogfehérítő termékek innovatív módon támogatják a szájüreg tisztulását, a fogak fehérségének visszaállítását.

Az O7 Active oxigénes fogfehérítő foggél (75 ml) speciális, aktív oxigént tartalmazó formulája mellékhatások nélkül teszi fehérebbé a fogakat.

A stabilizált aktív oxigén a peroxidos fogfehérítőkhöz hasonló folyamatot indít be; az oxigén felszabadulása közben a fogzománc mikrorepedéseibe került szennyező anyagok megsemmisülnek, ezáltal a fogak fehérebbé válnak.

A fehérítő hatás mellett az aktív oxigén tartalmú 07 Active foggél számos jótékony hatással bír:

– meggátolja a plakk képződést,
– lassítja a baktériumok elszaporodását,
– a baktériumok elpusztításával megszünteti a kellemetlen leheletet,
– fluoridtartalma révén megerősíti a fogzománcot, véd a fogszuvasodástól.

Különleges, mégis gyengéd pH semleges összetétele miatt az O7 Active fogfehérítő termékek fogérzékenység mellett is használhatók.

Összetevők: Gylcerin, Aqua, Hydrated Silica, Silica, Betaine, PEG-32, Aroma, Cocomidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Sodium Gluconate, Sodium Citrate, Sodium Saccharin, Sodium Monofluorophosphate, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Sodium Phytate, Sodium Fluoride, Sodium Chloride, CI 42090.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával.

 

AZ O7 ACTIVE FOGFEHÉRÍTŐ TERMÉKEKRŐL

A legtöbb káros szájüregi baktérium anaerob, azaz nincs szükségük oxigénes környezetre a szaporodásuk során, épp ezért az oxigénes környezetben megsemmisülnek.

A stabilizált aktív oxigént tartalmazó O7 Active fogfehérítő termékek képesek elpusztítani ezeket a káros anaerob baktériumokat, ezáltal csökkentik a szájüregi baktériumok számát, meggátolják az ínygyulladás, fogszuvasodás, szájszag kialakulását.

Az O7 Active szabadalmaztatott formulája:

– antibakteriális,
– gombaellenes,
– gyulladáscsökkentő,
– vérkeringést serkentő,
– sejtnövekedést támogató,
– antihisztamin hatású,
– fehérítő hatású.

Az O7 Active fogfehérítő termékek használata közben az aionos oxigén molekulák nem szabadítanak fel káros szabadgyököket, illetve a peroxidos fogfehérítő termékekkel ellentétben nincs sejtkárosító, toxikus hatásuk.

Mind a foggél mind pedig a szájvíz hígítható, a szájüregi probléma (pl. ínygyulladás)  súlyosságának megfelelő mértékben.

o7 active fogfeherito termekek

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1100 ppm

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„O7 Active oxigénes fogfehérítő foggél (75 ml)” értékelése elsőként