Biorepair Whitening fehérítő fogkrém

2 799 Ft

Elfogyott

Leírás

Az olasz Biorepair termékcsalád kizárólag a fogérzékenység csökkentésére és a fogzománc egészséges szerkezetének visszaállítására kínál megoldást.

A Biorepair Whitening fogkrém (75 ml) speciálisan azok számára készül, akik fogérzékenységtől szenvednek, de nem szeretnének lemondani fogaik természetes fehérségéről sem.

A Biorepair Whitening fogkrém amellett, hogy helyreállítja a fogak természetes fehérségét, segíti a fogzománc regenerálódását és meggátolja a szájüregi betegségek kialakulását.

Az egyedi, Biorepair fehérítő formula tökéletesen egyesíti a microRepair technológia tulajdonságait az innovatív, szabadalmazott PVP fehérítő polimerek sajátosságaival.

A Biorepair Whitening fogkrém microRepair formulájában (15%-os koncentráció) található nanorészecskék remineralizálják a fogzománcot, helyreállítva a fogfelszínen jelentkező, szabad szemmel nem látható mikrorepedéseket.

A PVP polimer ezzel a zománcregeneráló tulajdonsággal egy időben vékony védőréteggel vonja be a fogakat, ami megakadályozza az elszíneződést okozó anyagok megtapadását, így fogaink napról napra fehérebbé válnak.

A Biorepair Whitening fogkrém mindennapos használata:

– segít helyreállítani a fogzománc mikrorepedéseit,
– meggátolja a fogszuvasodás kialakulását,
– csökken a plakk-képződés,
– lassul a fogkőképződés üteme,
– felfrissül a lehelet,
– helyreáll a fogak természetes fehérsége.

Mivel a Biorepair Whitening nem tartalmaz fluoridot, 6 év alatti gyermekek is használhatják. Parabén-, fluorid-, SLS- és titánium-dioxid mentes.

Összetevők: Aqua, Zinc Hydroxyapatite*, Glycerin, Hydrated Silica, Sorbitol, Silica, Cellulose Gum, Xylitol, PVP/VA Copolymer, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Sodium Saccharin, Citric Acid, Tetrapotassium Pyrophosphate, Zinc Citrate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Menthol, Limonene. *microRepair®

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
A Biorepair Whitening fogkrémet használja naponta kétszer, étkezéseket követően.

 

A BIOREPAIR TERMÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A fogak étkezési, szájápolási szokásainknak és a természetes öregedési folyamatnak köszönhetően folyamatosan ki vannak téve a kopás, sérülés veszélyének.

Az erodált, meggyengült fogzománc és az íny visszahúzódása miatt fogérzékenység alakulhat ki, ráadásul az ásványi anyagokból hiányt szenvedő fogzománcon sokkal hamarabb indul meg a fogszuvasodás is.

A Biorepair által kifejlesztett microRepair technológia cink-hidroxiapatit részecskéi behatolnak a fogzománc legapróbb nano repedéseibe, összekapcsolódnak a fogzománc szerkezetével, ezáltal visszaállítják a fogfelszín károsodását, megelőzve a fogszuvasodást, enyhítve a fogérzékenységet.

A Biorepair termékek hatékonyságát a Bolognai Egyetem klinikai vizsgálatai is bizonyítják.

biorepair termekek

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

nincs

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biorepair Whitening fehérítő fogkrém” értékelése elsőként