Curaprox Enzycal fogkrém

2 799 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 28 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: ENZYCAL Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Curaprox Enzycal fogkrém (75 ml) természetes enzimekkel támogatja a szájüreg egészségét, miközben véd a fogszuvasodástól.

A Curaprox Enzycal fogkrém nem tartalmaz semmilyen károsító anyagot, így nincsen benne agresszív habképző anyag (nátrium-lauril-szulfát, SLS) és az erős illóolajokat (pl. mentolt) is mellőzték az összeállításánál.

Fluoridtartalma erősíti a fogzománcot, ami ellenállóbbá válik a fogszuvasodással szemben, míg 3 természetes, a nyálban is megtalálható enzimet tartalmazó formulája támogatja a nyál természetes védekezőképességét.

A Curaprox Enzycal fogkrém nem okoz szájszárazságot, összetétele pedig kíméletes a fogzománchoz (abráziós érték: alacsony – RDA 60).

Összetevők: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Steareth-30, Glycerin, Chondrus Crispus Extract, Aroma, Titanium Dioxide, Disodium, Phosphate, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Potassium Thiocyanate, Lactoperoxidase, Amylogglucosidase, Glucose Oxidase

Hogyan működnek a Curaprox Enzycal fogkrémben található enzimek?

Az Enzycal fogkrém három természetes enzimet tartalmazó formulája korlátozza a baktériumok elszaporodását, szabályozza a szájüreg bakteriális egyensúlyát:

– Amiloglükozidáz: a bakteriális lepedékben felhalmozódó poliglükánokat glükózzá alakítja és felerősíti a nyálban található laktoperoxidáz enzim hatását. A folyamat közben hipotiocianát ionok képződnek, melyek gátolják a baktériumok elszaporodását.

– Glükózoxidáz: a glükózt glükonáttá alakítja, ezzel csökkenti a baktériumok elszaporodását. A folyamat közben hidrogén-peroxid (H2O2) képződik.

– Laktoperoxidáz: az előző reakcióból képződött hidrogén-peroxid reakcióba lép a tiocianáttal és hipotiocianát képződik, ami természetes, a nyálban is megtalálható antibakteriális anyag.

A három enzim együttes működésének köszönhetően a Curaprox Enzycal természetes módon gátolja a plakk és a fogkő felhalmozódását, javítja a szájüreg egészségét.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Használja a reggeli és esti fogmosások alkalmával. A Curaprox Enzycal fogkrém jól használható kézi, elektromos és szónikus fogkefével is.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

, ,

Ízesítés

Javasolt használati idő

állandó

Bio

nem

Fluoridtartalom

1450 ppm

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

75 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox Enzycal fogkrém” értékelése elsőként