Elmex Sensitive (extra soft) fogkefe

1 299 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 7610108043712 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az Elmex Sensitive fogkefét kifejezetten érzékeny fogakkal rendelkezőknek hozta létre a gyártó.

A fogérzékenység egyik legtipikusabb oka az íny sorvadása, ezáltal a fognyak szabadon maradása.

Az Elmex Sensitive fogkefe extra puha sörtéinek köszönhetően nem fejt ki nagy nyomást és dörzsölő hatást a fogínyre ezáltal nem csökkenti az íny magasságát.

Mivel az íny nincs kitéve terhelésnek, feszesen körbeveszi a fognyakat s így nem hagy lehetőséget a fájdalmat kiváltó hideg vagy meleg ételekkel, italokkal való érintkezésnek.

Az Elmex Sensitive extra soft fogkefe gyöngéden de mégis kiválóan tisztít, köszönhetően a fogkefe fejének adott pontjain egymásra keresztbe álló sörtéknek. Ezt különböző egyetemek (Amerikai, svájci) kutatásai is bizonyítják.

Az Elmex Sensitive fogkefe nyele ergonomikus és csúszásmentes kialakítású. A kényelmes hüvelyktámasz is a biztos fogást teszi lehetővé még akkor is ha vizes a fogkefe nyele.

 

Használati útmutató

Használja naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosáskor. Tartsa a fogkefét 45 fokos szögben úgy, hogy a fogait és az ínyét is takarja a fogkefe feje.

Gyengéd, körkörös mozdulatokkal kezdje el megtisztítani fogai külső felszínét, odafigyelve, hogy nem nyomja túl erősen a fogkefét a fogzománchoz.

Ha az alsó és felső fogsorának külső felszínét megmosta, váltson a belső felszínekre, nem feledkezve el front fogainak belső, függőleges irányú tisztításáról.

Ezt követően tisztítsa meg fogainak rágófelszínét, odafigyelve a hátsó őrlőfogak alapos tisztítására.

Fogkeféjét tárolja higiénikusan és 3 havonta a bakteriális szennyezettség miatt cserélje újra.

Fontos! A napi kétszeri fogmosás nem helyettesíti a mindennapos fogköztisztítást, fogai egészsége érdekében használjon fogköztisztítókat!

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Rendeltetés

Sörte

Anyag

gumi, műanyag

Védőkupak

nincs

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elmex Sensitive (extra soft) fogkefe” értékelése elsőként