Curaprox CS 5460 Night Edition fogkefe 2 db

3 299 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CS 5460 NIGHT Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Curaprox CS 5460 Night Edition fogkefe (2 db/csomag) egyedi, éjszakai égboltot szimbolizáló külleme garantáltan feldobja a fürdőszobánk hangulatát.

Szeretnél külön fogkefét használni az esti fogmosáshoz? Vagy csak szeretnél egyedi lenni? Mindegy mi hajt, a Curaprox Night Edition fogkefe igazán különleges választás.

A Curaprox népszerű, CS 5460 névre keresztelt fogkeféje évek óta a márka legkedveltebb darabja, hiszen sűrű, puha sörtéje, egyszerű, megnyerő formája sokak kedvence lett.

5460 db sörteszálból felépülő feje, egyenes sörteprofilja, hatszögletes nyele mind segítik a mindennapos szájápolás hatékonyabbá tételét.

A 2016-os limitált kiadású, korlátozott számban elérhető Curaprox CS 5460 Night Edition fogkefe párban érkezik a fürdőszobádba.

 

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

2 db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Curaprox CS 5460 Night Edition fogkefe 2 db” értékelése elsőként