Curaprox CS 5460 COPACABANA fogkefe

1 499 Ft

Elfogyott

Cikkszám: CS5460COP Kategória: Címkék: , ,

Leírás

2015-ÖS LIMITÁLT KIADÁS, A TOVÁBBIAKBAN NEM ÉRHETŐ EL.

A Curaprox CS 5460 COPACABANA limitált szériás ultra soft fogkefe, ami színpompás sörtéjével garantált vidámságot és jó hangulatot teremt minden fürdőszobában.

Természetesen a COPACABANA fogkefék a Curaprox CS 5460 jól ismert tulajdonságaival ugyanúgy rendelkeznek: a 0,1 mm átmérőjű, 5 460 sörteszálból felépülő fej nem csak gyengéd a fogíny puha szöveteihez, hanem tömörsége által képes nagyon alaposan tisztítani.

A könnyű kézben tarthatóságot a nyolcszögletű nyélkialakítás támogatja – a svájci gyártás pedig a magas minőséget garantálja.

A Curaprox CS 5460 COPACABANA limitált szériás fogkefék nyele kellemes pasztell színű, a sörték pedig a szivárványra emlékeztető sokszínűségben pompáznak.

 

Használati útmutató

1.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

2.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

3.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

4.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával. A Curaprox szenzitív fogkefék tömör feje tökéletesen alkalmas a frontfogak nehezen elérhető, belső felszínének függőleges irányú tisztítására.

5.) Az őrlőfogak hátsó felszínének tisztítása közben a kompakt kefefej előnye különösen egyértelművé válik.

6.) A tömör fej még kis száj és szűk szájnyílás esetén is lehetővé teszik a fogak belső felszínének tökéletes tisztítását.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Rendeltetés

Szín

Sörte

Anyag

műanyag

Védőkupak

van

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Kiszerelés

1 db

Curaprox CS 5460 COPACABANA fogkefe termékről 1 értékelés

  1. 5 out of 5

    H.D.

    Egyszerűen nagyszerű! Nem túl kemény a sörtéje, így már első használatnál sem okozott kellemetlen érzést az ínyemnek és jól tisztít! Szuper fogkefe!

Mondd el a véleményed