Apagard fogkefe Preciosa®kristállyal

2 199 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 22 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: TBC02 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A japán Apagard Crystal fogkefe közepes keménységű sörtéivel alapos plakkeltávolítást tesz lehetővé, meggátolva a fogkőképződés, fogszuvasodás kialakulását.

A közkedvelt Swarovski kristállyal díszített fogkefe tulajdonságaival tökéletesen megegyező fogkefétől csak a nyélben elhelyezett kristály különbözteti meg.

Egyedülálló kúpos sörtéi még alaposabb lepedékeltávolítást tesznek lehetővé, ráadásul azokat antibakteriális hatású Apacidertm nevű anyaggal vonták be, melyek tovább csökkentik a fogszuvasodás kialakulásának esélyét.

Ergonomikus formája révén az Apagard fogkefét könnyű irányítani, áttetsző nyelét különböző színű  (ezüst, kék, rózsaszín) Preciosa kristállyal díszítették.

Kérjük írja a megjegyzés rovatba az ön által választott színt, és mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy kérését teljesítsük.

A Preciosa a legrégebbi kristálycég a világon. Felülmúlhatatlan, és a legfényesebb kristályok gyártójaként tartják számon, ezért a Csehországhoz tartozó Bohemia évszázadok óta ismert kristályairól.

A csiszolt kristályok és strasszkövekolvasztott állapotú ólomkristályból vagy üvegből készülnek,  majd megszilárdulás után csiszolásukkal érik el a valódi drágakövek hatását.

Mi a különbség a Swarovski és a Preciosa kristályok közöt?

Gyakorlatilag a két kristály közötti eltérés elenyésző.

A Swarovski kristályok 14 lapra, a Preciosa kristályok 12 lapra csiszoltak, illetve a Preciosa kövek kb. 2%-al kevesebb ólmot  tartalmazó ólomkristályból készülnek.

 

 

0/5 (0 Reviews)

További információk

Életkori ajánlás

12+ (felnőtt)

Márka

Rendeltetés

,

Anyag

műanyag

Kiszerelés

1 db

Sörte

Szín

, ,

Védőkupak

nincs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apagard fogkefe Preciosa®kristállyal” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…