Philips Sonicare TongueCare+ nyelvtisztító 2 db

8 499 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 85 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: HX8072/01 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A TongueCare+ nyelvtisztító kefe segítségével másodpercek alatt átalakíthatja a Philips Sonicare fogkeféjét szónikus nyelvtisztítóvá.

A nyelvtisztító keféket a hagyományos kefefejekhez hasonlóan rápattinthatja a Philips Sonicare fogkefe markolatára. Az egyszerű használatot, cserét és tisztítást nyújtó innovatív nyelvtisztító kefék az összes Philips Sonicare rápattinthatós fogkefe-markolattal kompatibilisek, ennek köszönhetően nem is tehetné egyszerűbben a napi szájápolási rutin részévé a nyelvtisztítást.

Ergonomikus kialakításának köszönhetően a TongueCare+ nyelvtisztító kefével nyelvének minden részét könnyedén elérheti és megtisztíthatja. A kisméretű és rugalmas fej segítségével egyszerűen eltávolíthatja a rossz leheletért felelős baktériumokat nyelve minden részéről.

Az intelligens nyelvtisztító kefében egy mikrochip található, amely képes kommunikálni a BrushSync funkcióval rendelkező fogkefe markolatokkal. Ha rápattintja a markolatra, az automatikusan felismeri a nyelvtisztítót és kiválasztja a nyelvtisztításhoz optimális módot és intenzitást, Önnek nem kell mást tennie, mint bekapcsolni a készüléket.

A TongueCare+ nyelvtisztító kefe 240 gumi MicroBristles mikrosörtével rendelkezik, melyek kifejezetten a nyelv puha és porózus felületének tisztítására lettek kifejlesztve. A rugalmas mikrosörték követik a nyelv egyenetlen felületét, gyengéden megtisztítják azt, és eltávolítják az ott összegyűlt baktériumokat.

A TongueCare+ nyelvtisztító kefe anyaga latexmentes.

A TongueCare+ az egyetlen Philips Sonicare teljesítményt nyújtó nyelvtisztító kefe, amely tisztító mozdulataival, percenkénti 31 000 rezgésszámával fellazítja a visszamaradt szennyeződéseket, eltávolítja a rossz leheletért felelős baktériumokat. Használata után nyelvét tisztábbnak érzi, és lehelete hosszabb ideig friss marad.

A Philips Sonicare nyelvtisztító 2 db-os kiszerelésben rendelhető.

A Philips Sonicare nyelvtisztító kefe minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilis, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Extra funkciók

BrushSync mód

Kiszerelés

2 db/csomag

Anyag

latexmentes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare TongueCare+ nyelvtisztító 2 db” értékelése elsőként