Philips Sonicare Optimal White Standard pótfej 2 db

10 999 Ft

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 110 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: ,

Leírás

Philips Sonicare Optimal White Standard pótfej közepes keménységű sörtéivel tökéletes választás azok számára, akik az alapos tisztítás mellett arra  is törekszenek, hogy a felületi lerakódásokat is tökéletesen eltávolítsák annak érdekében, hogy még ragyogóbbak és fehérebbek legyenek a fogaik.

A W2 Optimal White sűrűn elhelyezkedő, gyémánt alakú sörtékből álló folteltávolító betétje eltávolítja az ételek és italok okozta felületi lerakódásokat. Akár 100%-kal* fehérebb mosolyt tapasztalhat mindössze 7 nap alatt a hagyományos fogkefékkel elérhető eredményhez képest.

Ez a kefefej arra is kiváló, hogy a fogfehérítő kezelések között is megmaradjon a fogak ragyogása.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

A 2 db-os kiszerelésű Philips Sonicare Optimal White Standard pótfej fehér színben érhető el.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare Optimal White Standard pótfej minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilis, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Kiszerelés

2 db/csomag

Márka

Szín

,

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Extra funkciók

BrushSync mód

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare Optimal White Standard pótfej 2 db” értékelése elsőként