Philips Sonicare Optimal White Kompakt pótfej 4 db

14 999 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Vásárold meg ezt a terméket és gyűjts 150 törzsvásárlói pontot!

Cikkszám: HX6074/27 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Philips Sonicare Optimal White Kompakt pótfej közepes keménységű sörtéivel és kompakt méretével tökéletes választás mindazok számára, akik kis méretű fogkefefejeket részesítik előnyben. Ez a kefefej amellett hogy alaposan tisztít, a felületi lerakódásokat is tökéletesen eltávolítja annak érdekében, hogy még ragyogóbbak és fehérebbek legyenek fogaink.

Az Optimal White sűrűn elhelyezkedő, gyémánt alakú sörtékből álló folteltávolító betétje eltávolítja az ételek és italok okozta felületi lerakódásokat. Akár 100%-kal fehérebb mosolyt tapasztalhat mindössze 1 hét után a hagyományos fogkefékkel elérhető eredményhez képest.

Ez a kefefej abban is segít, hogy a fogfehérítő kezelések között is megmaradjon a fogak ragyogása.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

Philips Sonicare Optimal White pótfej normál méretben is elérhető 2 db-os, 4 db-os és 8 db-os kiszerelésben.

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare Optimal White Kompakt pótfej minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilis, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Extra funkciók

BrushSync mód

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare Optimal White Kompakt pótfej 4 db” értékelése elsőként