Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard pótfej VEGYES 6 db

16 999 Ft

Elfogyott

Cikkszám: HX9076/07 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard vegyes pótfejek használata  alaposabb tisztítást, egészségesebb fogínyt és fehérebb fogsort eredményez. A C3 Premium Plaque Control kefefej 10-szer több lepedéket távolít el,  a G3 Premium Gum Care használatával a fogíny mindössze két hét alatt 7-szer egészségesebb lesz, a W3 Premium White pedig 100%-kal több lerakódást távolít el 3 nap alatt mintha hagyományos fogkefét használnánk.

A közepesen puha sörtéjű,  normál méretű fej, valamint a gumiból készült puha, rugalmas oldalak gondoskodnak arról, hogy  kiváló hatékonysággal távolíthassuk el a fogzománcra lerakódott plakkot.

Azoknál a Philips Sonicare készülékeknél amelyek rendelkeznek BrushSync funkcióval, ott ez a fogkefefej automatikusan szinkronizálódik a markolattal és kiválasztja az ön számára az optimális tisztítási módot és intenzitást. Önnek nincs más teendője mint hozzálátni a fogmosáshoz.

A Philips Sonicare fogkefék továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lerakódott plakkot, biztosítva ezzel a szájüreg tökéletes tisztaságát.

A Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard vegyes pótfej 6 db-os kiszerelése fehér színben érhető el.

A szett tartalma:

  • 2 db C3 Premium Plaque Control kefefej
  • 2 db G3 Premium Gum Care pótfej
  • 2 db W3 Premium White pótfej

A fogkefe fejek  3 hónapos használat után veszítenek hatékonyságukból, így a kefefejek cseréje 3 havonta javasolt. Amennyiben ön rendelkezik intelligens Philips Sonicare készülékkel, az figyelmeztetni fogja arra, hogy eljött a csere ideje. Amennyiben nem, úgy elég figyelnie a fej kék színű sörtéit, melyek az elhasználódást azzal jelzik, hogy fehér színűre változnak.

A Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard pótfejek minden olyan -a Philips által gyártott- fogkefe típussal kompatibilisek, melyen a kefefej felhelyezése rápattintható kialakítású.

0/5 (0 Reviews)

További információk

Márka

Szín

Sörte

Kompatibilis eszköz

Minden rápattintható kialakítású Philips Sonicare elektromos fogkefe

Méret

Kialakítás

Rápattintható

Kiszerelés

3×2 db különböző típusú fogkefefej

Extra funkciók

BrushSync mód

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard pótfej VEGYES 6 db” értékelése elsőként